25 12
發新話題

Dragunov Tigr

引用:
原帖由 jacko 於 9-8-2016 13:03 發表

新手上路,有待改進
J大係新手???
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 9-8-2016 16:30 發表

J大係新手???
推油方面係
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

post條購物link泥啦
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-8-2016 18:33 發表
post條購物link泥啦
無咩特別link, 木器ebay買,伊度巴五金鋪買,Tur oil某人送

恭喜樓主找到心頭好 Wx的木杔又的確不易接受 Thx for sharing

引用:
原帖由 jacko 於 9-8-2016 17:20 發表

推油方面係
呢方面我都係,
FBC1

我都喺 ebay 買咗真品俄製 SVD 護木、尾托,打算裝喺自己枝 WE SVD 度。

回覆 22# 的帖子

Quite a lot of trimming and modifications to do for the installation. Using a dremel will make things easier. Good luck CHing

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-8-2016 10:41 發表
我都喺 ebay 買咗真品俄製 SVD 護木、尾托,打算裝喺自己枝 WE SVD 度。

Good luck

終於有人pm問支鏡啦,無錯,呢支就係"射手"早排新返嘅Tac Vector 3-9x24 SVD Scope, 雖然同俄仔真品仲有少少少少距離,但千鬆啲有支放震鏡,好過幾舊水買支玩具鏡吖

附件

13-8-2016 21:41

25 12
發新話題