發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

提問

Scar h 同417係咪唔同匣?

自答
唔同

唔係都只係我們系統? v記士加?

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 00:07 發表
唔係都只係我們系統? v記士加?
之前係話OEM係WE

http://www.evike.com/products/57579/

我覺得個底都似係WE版。。。

最主要問題係隻TAN似土豪金, 支支都係咁, 就連舊時最早出的VFC AEG都係好閃金.. 頂唔順賣咗

佢無實物或真相驗下隻色都唔敢落訂, 等現貨算

以下係珍鐵隻色, 做唔到唔會諗

回覆 5# 的帖子

台灣papago 做過批we既scar h色
比較近師兄張圖果隻 大約+1000 hkd
但應該賣晒

一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?

睇匣設計應該唔係OEM "我們"

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-8-2016 01:46 發表
睇匣設計應該唔係OEM "我們"

?oh=aef8dd0ee6f725e25c852d1dcc735860&oe=584C7C7D

https://scontent-sit4-1 ...
似v記喎隻夾 會唔會真係

引用:
原帖由 qq96591859 於 12-8-2016 01:17 發表
肯定無可能做到尼只色,因為睇 wgc 發出的兩幅圖,同師兄你發尼副差太遠.個人感覺只是比 we 色水好小小
我們士加係金色。。對比2slow師兄個張相相入面隻色好好多

應該唔係我們掛

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 01:40 發表
一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?
c_w果時賣3頭
咁大個area 1000得唔得呢?
我都有機會做過隻色
但cerokote個手感同陽極會唔會試好遠呢 未摸過cerakote

回覆 13# 的帖子

陽極手感咁會好過cerokote,原因一個直接氧化金屬表面一個只係一層油, 但陽極好難控制指定色水因物料染料問題,cerokote乜色都得又耐磨比起隻色唔似咁兩者選擇唔洗講

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 02:30 發表
陽極手感咁會好過cerokote,原因一個直接氧化金屬表面一個只係一層油, 但陽極好難控制指定色水因物料染料問題,cerokote乜色都得又耐磨比起隻色唔似咁兩者選擇唔洗講
cerakote變左係揀色選擇困難症
黑色都幾廿隻

發新話題