發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

回覆 59# 的帖子

有乜乜Gun插手係優惠D架嗱 咁其實咩價? 6定7。。。k?

引用:
原帖由 Opica 於 15-8-2016 23:39 發表
Vve都係2k左右。。。

呢支除marking有咩特別?

雖然話應該係用sr25/417個系統。。。
同我們M4同v記M4有乜特別一樣。。。
v記AEGscAr都成三k, GBB好難平得去邊
應該話我們D槍係比一般牌子平,但一分錢一分貨,睇睇v記氣化同有冇鋼火控先有得諗

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
咩價位?

Ps.呢支?
http://www.wgcshop.com/products? ... 6&view_choice=a

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:56 發表

同我們M4同v記M4有乜特別一樣。。。
v記AEGscAr都成三k, GBB好難平得去邊
應該話我們D槍係比一般牌子平,但一分錢一分貨,睇睇v記氣化同有冇鋼火控先有得諗
我覺得需要等等開箱文先決定。。。

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 12:15 AM 發表

我覺得需要等等開箱文先決定。。。
聽聞得好少貨到...睇黎唔知幾時先有開箱文

引用:
原帖由 rYaN 於 16-8-2016 01:49 發表

聽聞得好少貨到...睇黎唔知幾時先有開箱文
相屬老闆話尼支要買就趁手
話唔知cybergun幾時會收番個licence

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 07:23 發表
賣晒咪慳返筆唔洗煩XD
你的日子如何,你的力量也必如何

同意, 賣晒唔洗心CC
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 15-8-2016 22:47 發表

咁既外觀你有性趣?唔好意思,我玩返WE算.......

同真鐵比係有d差距既
字體都唔同

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 07:23 發表
係就真係快啲賣曬佢喇,反正V屍惯例會再出更新版.

引用:
原帖由 0050100 於 16-8-2016 09:22 發表

係就真係快啲賣曬佢喇,反正V屍惯例會再出更新版.
唔好咁老定
睇下G36

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 09:40 發表
唔好咁老定
睇下G36
無所謂,咁我會繼續打住我枝寫762的W依玩具先.

引用:
原帖由 2slow 於 16-8-2016 09:15 發表

同真鐵比係有d差距既
字體都唔同

真野睇黎每批都唔同色, 點解真鐵上身咁黃
Marking就算,反正印左一係唔買一係自己再搞既姐
士加同SR25搞搞下埋單唔知幾多都係算,我對鋼煲感興趣D ,希望有散買

引用:
原帖由 0050100 於 16-8-2016 09:52 發表

無所謂,咁我會繼續打住我枝寫762的W依玩具先.
唔明D廠咁手多整D 6mm/乜乜制造係個身到做乜
唔可以整去防塵蓋或貼紙就算

發新話題