46 1234
發新話題

3X幾歲人先黎考車牌.....

3X幾歲人先黎考車牌.....

為左唔想亂洗錢, 一直唔考車牌
同埋都幾唔鐘意學野果個未知性同考試個感覺   
近排先的起心肝
街車師傅, 老伯伯
有時覺得佢一舊舊, 唔夠明解我出錯既原因, 唔算鬧得好勁
今日考, 我前一個考生一起步已出錯, 跟住埋S泊位, 開到成四尺位, 果然連個格都入唔曬
我心諗你都死硬啦

到自己, 比平時學車時重無壓力, 因為考官只會TICK你唔會鬧你   
同埋發覺嚴師出高徒係真既, 搞掂!

祝陳師傅退休生活愉快

恭喜你一take過

現在學車(搵街車師傅)至考車大約要洗幾錢呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-8-2016 00:14 發表
為左唔想亂洗錢, 一直唔考車牌
同埋都幾唔鐘意學野果個未知性同考試個感覺   
近排先的起心肝
街車師傅, 老伯伯
有時覺得佢一舊舊, 唔夠明解我出錯既原因, 唔算鬧得好勁
今日考, 我前一個考生一起步已出錯,  ...
點解我以前學車個老師傅呃鐘嫁,無良

引用:
原帖由 m11.man 於 25-8-2016 10:24 發表

見你個樣好恰咪恰9你囉,香港人係咁嫁啦
利申:I know that feel bro

引用:
原帖由 051039 於 25-8-2016 10:34 發表

見你個樣好恰咪恰9你囉,香港人係咁嫁啦
利申:I know that feel bro

引用:
原帖由 m11.man 於 25-8-2016 10:24 發表

對你無良沒有好結果, 那老師尚在生嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2016 10:42 發表

點歌時間:李蕙敏

引用:

點樣呃鐘?

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2016 10:42 發表

健在,不過佢教既學生通常考試其間都有d小意外,之後肥佬

引用:
原帖由 gtoray 於 25-8-2016 11:03 發表

點樣呃鐘?
一次收10堂錢,8堂講野,2堂叫我一波行車

引用:
原帖由 m11.man 於 25-8-2016 11:06 發表

一次收10堂錢,8堂講野,2堂叫我一波行車
都係9個字一堂?
街車?咁都得?!

引用:

笠FUNNY
FBC1

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-8-2016 11:11 發表

都係9個字一堂?
街車?咁都得?!
從前我學車一樣,九個字當一粒鐘.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 25-8-2016 11:32 發表

唔教車可以轉行做盲人按摩

行規嚟㗎。
引用:
原帖由 FBC1 於 25-8-2016 11:32 發表

究竟世界上還有神嗎?

46 1234
發新話題