發新話題

3X幾歲人先黎考車牌.....

引用:
原帖由 48191 於 27-8-2016 12:29 發表
有次揸車上西九龍快速公路,有個8婆揸住架寶馬騎住條快缐行50。如果真係要享受駕駛樂趣,請行番中綫或者慢綫。仲有一次,響三號仔出九龍,突然間有架Audi Cut 雙白綫就咁cut入& ...
關係個人既駕駛態度.
FBC1

引用:
原帖由 YSL 於 26-8-2016 14:18 發表
雪左十幾年,今年年頭入手車仔一架,做假日老新手
你會係新手....
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

睇完DEL

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

老虎夢想車係甲蟲仔,不過老虎聽到話小車容易被欺負後就放棄小車,再講小車唔夠一家大小坐。

小時候夢想車係mini cooper同吉甫,自從坐過人地架死人"大發"車仔後坐後,對小車評級係負面

人人都叫話考牌,考左吾用又吾知做乜,搵食楂車又驚

樓主一次成功係好叻的

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 35# 的帖子

你搵架大發同mini比

我剛剛見到有架二手甲蟲,06年車,賣萬五蚊,仲幾新淨,咪數低.....但係一望個標板,完全失哂興趣。
引用:
原帖由 reniless 於 27-8-2016 22:44 發表
老虎夢想車係甲蟲仔,不過老虎聽到話小車容易被欺負後就放棄小車,再講小車唔夠一家大小坐。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 m11.man 於 28-8-2016 00:55 發表
你搵架大發同mini比
size細吾岩坐,經典都吾係大哂架老友

《河湟有感》司空圖

回覆 38# 的帖子

mini三百磅既肥仔都坐得落,仲要坐爆人同槍,係避震傾左兩度,但起碼飛到,你試下大發車爆人睇下行唔行到

mini有玩越野賽....

吾係話細車吾得,係細架坐得吾舒服,好似D新新巴坐位,要正襟危坐先坐到

《河湟有感》司空圖

回覆 40# 的帖子

仲衰,你串我細粒,屋企窮咪買車仔囉,唔通拎幾十萬買架佛,牌費,燕梳,油錢都貴

引用:
原帖由 reniless 於 27-8-2016 08:55 發表
對教主駕駛功夫充滿信心
我都系D深夜時份清下炭屎,同埋上大山
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 m11.man 於 28-8-2016 23:55 發表
仲衰,你串我細粒,屋企窮咪買車仔囉,唔通拎幾十萬買架佛,牌費,燕梳,油錢都貴
乜你好窮咩???典解見你次次身光頸靚既???
FBC1

我同意M11既講法,迷你仔比較大發仔優勝. 唔同層次.
FBC1

引用:
原帖由 YSL 於 26-8-2016 14:18 發表
雪左十幾年,今年年頭入手車仔一架,做假日老新手
最近公司有個老人家幫佢嗰女買車,二手車仔,屋企冇地方泊,就暫時泊喺公司停車場,一泊泊咗成兩個禮拜。有車同事見部陌生車就八卦,老人家話無揸車十幾年,佢唔講真係唔知。之後成班友仔一得閒就落去車場搞人架車,裡外又洗又抹又換水撥又換冷氣風格,玩車嘢人係鐘意搞人部車。

發新話題