發新話題

[VFC] 全新打造V社2016版G36

引用:
原帖由 gainax 於 25-8-2016 23:18 發表
我們個支冇markingAEG尺吋所以一直冇興趣
v記舊代個D款第一水唔掂v2希望搞好哂先出,成日改版老實講唔知等到幾時先係入手時候
價我估同以前差唔多千中至尾 g36c~g36k
舊版買過,唔好講性能住... 質感外觀都是頂瓜瓜...
至於性能... 我地講番外觀

PS. 出H&K 槍得一支想要PSG-1...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 sealsman 於 25-8-2016 22:22 發表

可惜馬記system 出下跳殼Mossberg 500, M3 Super 90咪好
跳殼槍已經好多,頂級好玩( 唔計麻煩 ) 應該係APS 系統,
VFC 再打呢個陣地冇咩著數,馬記系統落到場又型仔是正確選擇。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 rho837 於 26-8-2016 00:21 發表
個膠身內有否藏鐡?
應該唔會, ump同mp7都冇咁做, 但係又冇病冇痛....玩具黎講

膠真係耐玩過金屬
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 16# 的帖子

舊版幾個系列。。玩過既都心照 係ump,MP7個期先開始有明顯進步,
以前鍋氣勁到安心打完一夾都已經好安樂, 而家gbb成熟年代原裝爽清一夾應該無問題啦掛
以v記係HK粉絲, 遲早都有G3系掛? 夠訂單乜都有

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-8-2016 00:49 發表

應該唔會, ump同mp7都冇咁做, 但係又冇病冇痛....玩具黎講

膠真係耐玩過金屬
玩具加鐵骨架冇乜意思,重左又成本高左, 不如做靚少少個膠模重好,G36以前印象中有縮膠,最好當然整走埋6mmBB啦。。

最好改下隻匣啲膠料,唔跌,打打下都會自己崩

拜託v社搞埋mp5 v2版本

時間問題姐 , 以佢作風舊時M4 416 G36都改版又有神奇夾,
MP5落重本又大熱多款,唔出新版一次過再升級搵水你都唔信   期望V2版真係完美版本...

引用:
原帖由 gainax 於 26-8-2016 00:59 發表
舊版幾個系列。。玩過既都心照 係ump,MP7個期先開始有明顯進步,
以前鍋氣勁到安心打完一夾都已經好安樂, 而家gbb成熟年代原裝爽清一夾應該無問題啦掛
以v記係HK粉絲, 遲早都有G3系掛? 夠訂單乜都有; ...
V36我係尾期第三個Version 果時14樓大減價千頭買,
其實一般自high 佢都ok無問題
我支G36K軍版印像中$1140, 呢個價買支做display 我接受到。
後來換左鋼製外管個balance 仲好左

引用:
原帖由 gainax 於 25-8-2016 22:06 發表

又士加,又SR25,又UMP9,又鍛M4又G36V2...
希望G36V2有好表現,膠槍最鐘意G36K
支M4應該都仲未係鍛身...只係新版下身+新BUFFER+鋼件(可能有鋼BOLT)

引用:
原帖由 gainax 於 26-8-2016 00:59 發表
以v記係HK粉絲, 遲早都有G3系掛? 夠訂單乜都有; ...
夠訂單同要生產都唔難...
最怕好似VP9咁出好晒貨先話版權問題唔郁得~

引用:
UMP執完之後都好好玩

G3系列十分期待
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 21# 的帖子

同意, 417的彈匣好易崩
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gainax 於 26-8-2016 08:19 發表
時間問題姐 , 以佢作風舊時M4 416 G36都改版又有神奇夾,
MP5落重本又大熱多款,唔出新版一次過再升級搵水你都唔信   期望V2版真係完美版本...
其實想知MP5有咩要改的??
現版MP5除了彈匣小弟覺得應該要改返single column, 其它無咩大問題

回覆 24# 的帖子

一千多少少底到爛。。 新版我覺得唔會完全改哂可能改部份例如夾,煲Hopup組左右掛, 入支最平新既36c留返支舊k拆件玩兩尾同後備仲好 。話時話我都仲有套g36鋼火控唔知仲啱唔啱用

發新話題