發新話題

[VFC] 有冇師兄可以發表一吓最近新出Cybergun Colt M4 GBB?

揾唔到磁石試唔到

冇試過之前個D所以比較唔到,但和M27差唔多

不過價錢只係比vve貴少少但造工好好多

引用:
原帖由 Opica 於 11-9-2016 19:45 發表
揾唔到磁石試唔到

冇試過之前個D所以比較唔到,但和M27差唔多

不過價錢只係比vve貴少少但造工好好多
好似2600?

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-9-2016 21:39 發表

好似2600?
係,所以我覺得唔錯抵玩

引用:
原帖由 Opica 於 11-9-2016 21:52 發表
係,所以我覺得唔錯抵玩
2千6??? 邊到揾 15版都係呢個價woW

引用:
原帖由 gainax 於 11-9-2016 22:45 發表

2千6??? 邊到揾 15版都係呢個價woW
pm左你

回覆 35# 的帖子

師兄明白了,果然抵,諗諗先,唔知鍛身到時有冇驚喜價

EH有貨∼網購有9折

引用:
原帖由 Opica 於 14-9-2016 00:11 發表
EH有貨∼網購有9折
好似真係唔係鋼管? 如果性能無特別咁已玩開15版暫時未有吸引力
仲有唔知v記有冇出過14.5吋GBB鋼管?定用方仗個D都得?
發覺都係鋼管養眼

引用:
原帖由 Opica 於 14-9-2016 00:11 發表
EH有貨∼網購有9折
9折埋咪又係2600...勝在免運費+有得碌卡~

引用:
原帖由 gainax 於 14-9-2016 00:50 發表

好似真係唔係鋼管? 如果性能無特別咁已玩開15版暫時未有吸引力
仲有唔知v記有冇出過14.5吋GBB鋼管?定用方仗個D都得?
發覺都係鋼管養眼
甘呢個價都好有競爭力,特別係有隻膠匣。
如果我無15版我已經沖去買。

回覆 40# 的帖子

膠匣唔知點解成日jam槍我已經冇用落去,可能要夾16版下身先fit
16版最吸引除左新PMAG就係個CNC刻字, 但得呢兩個地方冇跟鋼管而我又買左15版就唔會升級了
原因遲D有鍛身版

其實V記m4可換邊隻外管。。。?

想換條短D打cqb

引用:
原帖由 gainax 於 14-9-2016 11:51 發表
膠匣唔知點解成日jam槍我已經冇用落去,可能要夾16版下身先fit
16版最吸引除左新PMAG就係個CNC刻字, 但得呢兩個地方冇跟鋼管而我又買左15版就唔會升級了
原因遲D有鍛身版
個鍛身有得散買就正...升級就得...唔洗成支買過

不過都係要睇到時價位

回覆 43# 的帖子

係啊, 如果已有15版不如等鍛身散買仲好仲多隻舊上身可以砌多份upper,
一次過搞掂完美質數唔洗遲D可能又有17ver個身又改d乜,
大蛇身先2千左右Full marking,V記應該差唔多了

引用:
原帖由 Opica 於 14-9-2016 13:05 發表
其實V記m4可換邊隻外管。。。?

想換條短D打cqb
WA系統D管應該得掛, 我反而想要V記14.5吋鋼管.. 我有支V記MK18鋼管冇用..

發新話題