59 1234
發新話題

[VFC] 有冇師兄可以發表一吓最近新出Cybergun Colt M4 GBB?

引用:
原帖由 815001 於 16-9-2016 14:43 發表
好想搵支m4落場,唔知cybergun係咪好選擇?我鐘意佢夠輕
落場馬記性能第一,夾都算輕。但無原裝件得補品,閒閒地7百至千5支煲,
v記鋼内件有大細力較後備件又平,夾更輕槍價比馬記平氣化又無問題計返仍有吸引力,
主要都係睇你想要有買貴無買錯玩馬記,定抵玩度高玩v記

支cybergun版唔錯抵玩,起碼省左D marking$

唯一不足是V記M4 10.5"外管要從台灣訂。。。

Ps.個人下個目標係新版G36

引用:
原帖由 815001 於 16-9-2016 21:15 發表
我都係首選v記g36c(必出), 但心思思又想有一支m4。
咁m4買v記定cybergun好?
哂把根支咪即係v記做...

引用:
原帖由 815001 於 16-9-2016 22:22 發表
二支重量有分別,明顯用料唔一樣
據E記網上資料

VFC上一版M4 RIS重2880g
Cybergun版重2800g

我覺得重量差別是vmag。。。

係喎。。
E記資料
2015版2880g ,哂把根2800g, 分別會唔會只係夾同準星重量分別?

終於有時間試試支cybergun版

簡短版
—要改內管組
—不能使用2015年版M4/416匣

引用:
原帖由 Opica 於 18-9-2016 15:45 發表
終於有時間試試支cybergun版

簡短版
—要改內管組
—不能使用2015年版M4/416匣
咁大鍋用唔返舊夾? 有15版咁咪迫你重新買過D夾?  唔径怪得我支15版入VMAG會jam..

得閒再試試15匣先

更正!
Cybergun M4 RIS 能使用15版M4/416匣

要向後壓住個匣先用到

vmag同15版其中一個分別

附件

19-9-2016 18:22

59 1234
發新話題