發新話題

[老派潮槍] 朱香港AUG GBB開箱

好似呢隻短管魚骨版都幾靚仔簡潔

當然要潮化就實係A3...

甚至狙版

如果有預多2~3k買KIT應該差唔多

謝分享....

幾時出軍綠色版...另外想改CQB

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

犢牛式好呀,鎗身短而且GBBr時音爆明顯。
不過我只有一支L85

你e家出的係A2型, 仲要係黑色身, 黑色匣.
同你出AK一開始唔出D經典款, 一出就只出D現代俄佬SF果D聖誕樹的AK.
係, 有人喜歡, 但就對d 喜歡classic的同好(如小弟)止步law.

引用:
原帖由 2slow 於 12-9-2016 10:34 發表
謝分享....

幾時出軍綠色版...另外想改CQB

CQB版係最短管個隻? 個比例好似有D怪
話時話唔記得原來仲有hbar版. 又太長,如果做埋隻長夾可以玩派彈

AUG真鐵真係好多色簡, 經典版一定係呢隻色最好睇,可惜出左黑色

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2016 10:36 發表
犢牛式好呀,鎗身短而且GBBr時音爆明顯。
不過我只有一支L85
如果玩開M4習慣左個操作,又啱啱玩犢牛式夾係後面其實都幾唔慣,特別係AUG,
有時好懜想打AUTO係度摸搵個選擇制係邊,
其實扣到底已經打AUTO

引用:
原帖由 mk23 於 12-9-2016 10:37 發表
你e家出的係A2型, 仲要係黑色身, 黑色匣.
同你出AK一開始唔出D經典款, 一出就只出D現代俄佬SF果D聖誕樹的AK.
係, 有人喜歡, 但就對d 喜歡classic的同好(如小弟)止步law.
始終經典款係A1唔可以拆鏡, 但可能市場關係又節省再開模成本可鏡可骨百搭先做A2...  
我當初冇留意以為係出A1做黑色先唔諗, 做A2都算常見有黑色真鐵所以入了... 當然最吸引都係個隻係唔係叫太空灰?

引用:
原帖由 gainax 於 12-9-2016 11:16 發表

始終經典款係A1唔可以拆鏡, 但可能市場關係又節省再開模成本可鏡可骨百搭先做A2...  
我當初冇留意以為係出A1做黑色先唔諗, 做A2都算常見有黑色真鐵所以入了... 當然最吸引都係個隻係唔係叫太空灰?
或者G兄可以試下噴返軍版下身
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我中意Volter AUG receiver 個款! 如果"豬Kay"有出我會破例買支來玩.

回覆 23# 的帖子

噴油好易甩,除非施啦曲

引用:
原帖由 gainax 於 12-9-2016 13:24 發表
噴油好易甩,除非施啦曲
汽車焗油吾知點...我未試過too
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

槍呢家野!冇計!一定施啦曲至掂!

又係時候撳下 banner 了解下喇

banner ?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 gtoray 於 12-9-2016 21:20 發表
又係時候撳下 banner 了解下喇
條link去唔到o架

發新話題