36 123
發新話題

[VFC] Cybergun(VFC) M4 RIS

Cybergun(VFC) M4 RIS

不專業開箱∼

箱就不影了

正面照

Marking

使用vmag和15版M4匣

---------------
想減輕護手的重量
本來想用magpul pts moe handguard
但好似一街都係
所以最後轉左用Strike Industries Viper handguard amd stock

聽晚拎去打game既setup∼

==================
支野既不足之處
據台灣某和vfc有關係既維修中心回覆話外管只能用新版(未出補品)叫我唔好買11年出個D

使用15版M4匣時要向後壓實個匣先射到,放手就唔work
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 23-9-2016 14:23
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 23-9-2016 14:23

呢D膠托真係太潮
but 槍身比舊版工差少左, 連上下身都見唔到"啦"
其實V記幾時先做統一版? 10到16改左幾版...

我反而覺得個尾托幾型, 但係前節就肉左D...

冇彈LOCK BOLT時飛機進氣位有冇撞到BOLT RELEASE?

引用:
原帖由 stevechau 於 23-9-2016 12:58 發表
我反而覺得個尾托幾型, 但係前節就肉左D...
Fore grip個人覺得真係肉左D, 有D似亞米巴果D自創M記款果種

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 14:17 發表

Fore grip個人覺得真係肉左D, 有D似亞米巴果D自創M記款果種
我用呢隻

https://m.ruten.com.tw/goods/show.php?g=21536557394459

回覆 1# 的帖子

使用15版M4匣時要向後壓實個匣先射到,放手就唔work  <<------------------ 係咪特登甘做, 等我地買多幾隻 16版 匣??

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Opica 於 23-9-2016 15:16 發表

我用呢隻

https://m.ruten.com.tw/goods/show.php?g=21536557394459
sorry....我想講個前拖

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 16:09 發表

sorry....我想講個前拖
我只係唔想用moe...

紅色會唔會好D?

附件

23-9-2016 16:16

引用:
原帖由 Opica 於 23-9-2016 16:16 發表
我只係唔想用moe...

紅色會唔會好D?
個人喜歡就得,我都有支15版...不過就全完裝無換野
我反而想改10.5外管,但未找到合用。

引用:
原帖由 RCman 於 23-9-2016 16:24 發表

我反而想改10.5外管,但未找到合用。
PM'ed

我反而想揾14.5吋鋼管, 有條10.5吋放係度冇用, 有無興趣

引用:
原帖由 怒人甲 於 23-9-2016 15:24 發表
使用15版M4匣時要向後壓實個匣先射到,放手就唔work   
台灣有玩家up過唔少細微野改左版,近15版同16都唔夾,將來有件打爛唔知升級定買過支好

引用:
原帖由 gainax 於 23-9-2016 22:46 發表

台灣有玩家up過唔少細微野改左版,近15版同16都唔夾,將來有件打爛唔知升級定買過支好
TW除左岩士cool仲有邊到有討論區睇?

回覆 14# 的帖子

味得返個度 唔知乜事個邊無人傾

36 123
發新話題