發新話題

[VFC] VFC M4 GBBR Series 2016ver

隻新匣出氣多左
Fps多10%左右

引用:
原帖由 MG-42 於 16-10-2016 18:14 發表

我唔信佢會大改玩自己囉.. 要design過大改不如花精力出枝新款括多一筆..  改左咁多次.. 其實係真改淨係谷多一水客,大家心中有數啦  (除左隻匣)
求舊款ar

引用:
原帖由 MG-42 於 16-10-2016 19:41 發表
[quote]原帖由 sealsman 於 16-10-2016 18:24 發表

求舊款ar

真係唔明點解冇人出呢D 經典款... 其實氣槍廠D marketing真係幾差, 就算 ...
我都唔明... 做個鑄造真數上身成本都唔係高DTVV都有做埋 ,最多開模做埋膠手托,改改Marking已經做到RO727
M733/M16A2都只係改埋條外管, 但咁多年都冇人廠再做....

引用:
原帖由 gainax 於 16-10-2016 21:40 發表

我都唔明... 做個鑄造真數上身成本都唔係高DTVV都有做埋 ,最多開模做埋膠手托,改改Marking已經做到RO727
M733/M16A2都只係改埋條外管, 但咁多年都冇人廠再做....
Vve係做左prototype但唔生產 唔知搞咩花臣

回覆 21# 的帖子

其實真數A2身參考PTvv改少少位就得唔洗重新做,
唔明咁多年先得蛇同派做過限量,最近得返5千幾個隻玩唔起
有鑄造成槍就好

本身唔玩M4

所以唔明VFC M4吸引地方起邊到 ? 要玩效能氣化 玩馬記或方仗

槍款又唔係得VFC有  走去玩VFC ? 唔怕呢樣裂果到裂

等佢整支g3出尼,要萬人聯署先肯諗

玩真數像真同質感刻字.... 性能有神奇夾其實都OK夠落場, 咁當然冇得同馬記一百分性能比較

方仗槍價飛鷹花3300~ 無花3600,夾400~450,做馬仔7xx~1000 鋼內件,夾重6~近7百
馬記槍價3000 夾360~380, 亞鉛內件 夾重近近5百
V記槍價2600 m4, Vr16 2200 夾340, 鋼內件有較力,後備件平,夾重3百中至尾
對比返V記都有佢既吸引力

vfc 其實五錯近年 ar 系列

每一次支槍都需要調教

引用:
原帖由 Jonny.R 於 17-10-2016 19:20 發表
本身唔玩M4

所以唔明VFC M4吸引地方起邊到 ? 要玩效能氣化 玩馬記或方仗

槍款又唔係得VFC有  走去玩VFC ? 唔怕呢樣裂果到裂

等佢整支g3出尼,要萬人聯署先肯諗
簡單講...平價靚樣打得幾下~
無錯, 要玩效能氣化馬記/方仗可能更好...
不過價錢就擺左係度, 比多1/3先有資格講野~
而效能更好都好...你落場多定擺係屋企多??

話說ump9匣幾時出?

引用:
原帖由 stevechau 於 18-10-2016 10:14 發表

簡單講...平價靚樣打得幾下~
無錯, 要玩效能氣化馬記/方仗可能更好...
不過價錢就擺左係度, 比多1/3先有資格講野~
而效能更好都好...你落場多定擺係屋企多??
只能說方仗生不逢時(加上原裝沒有正印,又要花費去處理),佢現在位置兩難,要平靚正V記,要效能馬記。
所以不難發現已少人提及方仗。

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 14:12 發表

只能說方仗生不逄時(加上原裝沒有正印,又要花費去處理),佢現在位置兩難,要平靚正V記,要效能馬記。
所以不難發現已少人提及方仗。
方仗。。。想要AUG A5。。。

引用:
原帖由 Opica 於 18-10-2016 14:13 發表
方仗。。。想要AUG A6。。。
但奇怪呢個谷連AUG都好小人講

發新話題