發新話題

[VFC] VFC M4 GBBR Series 2016ver

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 14:17 發表

但奇怪呢個谷連AUG都好小人講
所以唔夠review唔太夠胆買

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 14:12 發表
只能說方仗生不逢時(加上原裝沒有正印,又要花費去處理),佢現在位置兩難,要平靚正V記,要效能馬記。
所以不難發現已少人提及方仗。
其實佢無鍋氣就真係唔錯,搞順哂氣化同馬記有得揮加上全鋼
但刻字就真係要比多D整同夾好重, 飛鷹花我接受唔到

回覆 31# 的帖子

AUG就真係少人提,可能唔係熱門型號掛

可能支AUG 都冇什麼好裝好換掛, 最多都係換換頂骨, 不同長度外管, 廠出果份前骨個賣相又不太討好,  另外執著玩家又覺得A1 BUTT 同D骨不配,  同埋大家之前話要等綠色0麻

操作上支槍返來的確係要執執省省上膛杆相關地方, 因為先天問題, 上膛杆柄支心同膠柄底會分別同RECEIVER 互刮得幾應,
至於發射, 連得率十分穩定同都幾快, BOLT 行得幾順咁

引用:
原帖由 RCman 於 2016-10-18 14:17 發表

之前po支沙色Thales出o黎都無乜人有興趣

始於bullpup款都不是主流...

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 14:17 發表

咪因為方仗D綠屍嚇走人囉凸^-^凸

引用:
原帖由 gainax 於 18-10-2016 16:10 發表
AUG就真係少人提,可能唔係熱門型號掛
但我就好中意AUG啦! 未買GXK就只係覺有些地方未夠'像真'!

回覆 37# 的帖子

得佢出冇得簡想玩都無辦法 比起M4/416/scar/Mp7, AUG都算冷門槍型有得出都總算好,
其實支野都算唔錯未見鍋氣, 做返太空灰同亮黑前節就靚好多

方丈AUG 我諗好多人都會同我一樣想等OD色, 對全黑冇興趣

應該對好多人來講除左M4,所有槍都係冷門槍

引用:
原帖由 Jonny.R 於 19-10-2016 01:10 發表
方丈AUG 我諗好多人都會同我一樣想等OD色, 對全黑冇興趣

應該對好多人來講除左M4,所有槍都係冷門槍
講得啱。。。個人只對M4普通喜好但唔講唔覺已經買過十幾支M4gbb未計aeg  係時候玩下其他

回覆 40# 的帖子

我的GHK AUG
----------

他人的GHK AUG
杯茶啱唔啱飲

我like oldschool多D , 不過潮版都可以考慮

話時話W豬屎AUG做緊特價27XX

問清楚係咪display先

不過匣要成47X一隻貴左少少

回覆 43# 的帖子

係官塘賣馬380咋

其實方仗AUG 用唔用到G5匣?

發新話題