發新話題

[VFC] VFC M4 GBBR Series 2016ver

其實AUG夾上槍個固定構造同其他型號都唔同。。
都冇咩機會通用

有人出轉插器。。。aeg...

引用:
原帖由 carl 於 19-10-2016 14:01 發表
其實方仗AUG 用唔用到G5匣?
完全係兩款匣黎...

引用:
原帖由 RCman 於 18-10-2016 02:12 PM 發表

只能說方仗生不逢時(加上原裝沒有正印,又要花費去處理),佢現在位置兩難,要平靚正V記,要效能馬記。
所以不難發現已少人提及方仗。
不好意思新手一名,請問方仗是指?

引用:
原帖由 nickchan 於 21-10-2016 18:26 發表

不好意思新手一名,請問方仗是指?
方仗係豬香港

最新報價
E記 哂把根版先25oo,9折22xx抵玩到...我們價

如果唔係今年年末預左買
PTS 308
VP9
VFC G36

我可能會入多支做後備件
畢竟出年年中就到ver2017版。。。

2千2多DD買支我們都呢個價, 哂把根支M4個身質感有馬記水準又有PMAG,
如果唔係已有一堆M4我都有興趣
其實仲有KSZ V2都好底玩,栗米筒版9拆左21xx,魚骨版22xx 已有鋼煲鋼內件氣化好落場底玩首選

引用:
原帖由 gainax 於 22-10-2016 16:57 發表
最新報價
E記 哂把根版先25oo,9折22xx抵玩到...我們價
請問師兄e記9折做到幾時?

引用:
原帖由 nec338 於 2016-10-19 01:38 發表
我的GHK AUG
----------
他人的GHK AUG
杯茶啱唔啱飲
刀係想要潮版od色

回覆 54# 的帖子

唔太清楚,但好似已經做左兩三個月?  總之E記做9折機會比其它店多.
但好多時有折冇貨咁見有貨又想入無謂等,
除非想再等下一版, 只係V記M4已經做好多版都差唔多了,或者再等16版或鍛版,
如果佢再搞改版通用性低相信舊玩家轉會機會上升  M4GBB市場競爭咁大我係設計個個就唔會

我呢家賣既m4係咪已經係2016版

引用:
原帖由 hinson 於 29-10-2016 12:39 發表
我呢家賣既m4係咪已經係2016版
未必,好多都仲寫住2015ver

已知既好似只有Cybergun呢支係2016

2016ver應該有fsp 12" 用vmag版(海報有)

因為諗住出把saber 見呢家又有85折做緊

回覆 58# 的帖子

差唔多2017究竟哂把根同16版有乜唔同
照價錢睇哂把根吸引D, 唔通16同哂把根又有明顯改版?

發新話題