發新話題

[others] Dan Wesson 715 4" 應該配咩槍套 ?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-2-2017 23:13 發表
打co2都吾係咁煩姐
最煩係入咗一樽就要打晒, 打到手軟,
打一半放咗佢又覺得晒

引用:
原帖由 pbay 於 24-2-2017 09:59 發表

打一半放咗佢又覺得晒
我支701,試過打一半,兩日後取出打埋果一半(co2)無問題

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-2-2017 14:03 發表

我支701,試過打一半,兩日後取出打埋果一半(co2)無問題
兩三日應該無事既,
但因為我一兩星期先玩一次,
我怕谷住啲氣唔用, 支槍啲密氣膠好快拜拜

其實co2左輪用rechargeable 樽仔夠唔夠力呢?
咁樣打完一場可以叉一叉

引用:
原帖由 pbay 於 24-2-2017 09:57 發表

嘩...用杯頭改好大工程也...
不過填灰再開坑呢個idea好好, 我會試試.
你用個電鑽做車床,坐刀隊落去

杯頭好處係厚,可改薄,同一定染番黑

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 pbay 於 24-2-2017 09:59 發表

打一半放咗佢又覺得晒
我打CO2多數係用泥除䴤,尤其是電腦散熱除塵,極高效好用

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 pbay 於 24-2-2017 14:41 發表

兩三日應該無事既,
但因為我一兩星期先玩一次,
我怕谷住啲氣唔用, 支槍啲密氣膠好快拜拜
有師兄話槍會爆

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-2-2017 17:16 發表
咁樣打完一場可以叉一叉
好似話吾掂。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-2-2017 17:26 發表

有師兄話槍會爆
會爆咁大鑊
唔怪得買槍果陣千叮萬囑要盡快打晒啲氣

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-2-2017 17:25 發表

高壓吹風機

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-2-2017 17:25 發表

清PTW 摩打D碳粉

有時對住D封塵既槍打一下,好過你抹十年

尤其是電腦散熱同風扇,不用關機砌件,一槍搞掂

仲吾買番支715除塵寶?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 pbay 於 24-2-2017 17:39 發表

會爆咁大鑊
唔怪得買槍果陣千叮萬囑要盡快打晒啲氣
不如你自己買一支試下玩先啦。說明書冇話過一定要即時打哂否則會爆。

自己4 支 CO2 槍,打唔哂不嬲由得佢,大概長放3 星期左右唔打哂都會慢慢漏哂,但冇爆炸。

另外屋企一個1KG CO2 樽,幾十支CO2 12 克,要爆我應該死先過你的請放心。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-2-2017 17:16 發表
咁樣打完一場可以叉一叉
我反而想焊短個樽整D古怪野

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-2-2017 21:55 發表

我反而想焊短個樽整D古怪野
期待SO C FU的分享

發新話題