發新話題

[others] Dan Wesson 715 4" 應該配咩槍套 ?

引用:
原帖由 Dave 於 24-2-2017 21:55 發表

不如你自己買一支試下玩先啦。說明書冇話過一定要即時打哂否則會爆。

自己4 支 CO2 槍,打唔哂不嬲由得佢,大概長放3 星期左右唔打哂都會慢慢漏哂,但冇爆炸。

另外屋企一個1KG CO2 樽,幾十支CO2 12 克, ...
我諗蘇C Hing唔係話爆炸個爆, 而係爆裂個爆....
其實我係比較擔心密氣膠長期俾樽仔口壓住, 會變型

舊膠淘寶大把,吾駛京
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 pbay 於 27-2-2017 10:30 發表

我諗蘇C Hing唔係話爆炸個爆, 而係爆裂個爆....
其實我係比較擔心密氣膠長期俾樽仔口壓住, 會變型
有位師兄同我講過佢支NBB PPK零件爆裂姐,加上通街都叫人co2咪過夜,雖不一定爆但信又無壞。

如果壞,我同你收。。。反正我為人善良吾打槍
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

715 4" 怪就怪在前面啲魚骨, 左輪不能前手托槍
加個電筒/Lazer的話, 一係長開, 一係拖線, 唔知點咁.
寧願佢無魚骨, 仲簡潔啲....   (搵槍套都易啲掛)

引用:
原帖由 pbay 於 1-3-2017 10:15 發表
715 4" 怪就怪在前面啲魚骨, 左輪不能前手托槍
加個電筒/Lazer的話, 一係長開, 一係拖線, 唔知點咁.
寧願佢無魚骨, 仲簡潔啲....   (搵槍套都易啲掛)
所以跳過4吋等2.5...

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2017 17:44 發表

如果有呢款grip就好

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2017 17:44 發表

2.5 靚喎

引用:

有啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 horenhim 於 1-3-2017 17:47 發表

如果有呢款grip就好

WinGun肯出多幾隻grip就好了
btw, 715都係好似用霧面銀/黑比較靚

多得有朋友幫手,2.5 到手

附件

3-3-2017 16:42

2 個讚好! TOP

渣上手都幾開心,有少少PX4 sub compact既氣勢,
同埋2.5係冇6mm /made in Taiwan 刻字

引用:
原帖由 loveless 於 3-3-2017 00:17 發表
渣上手都幾開心,有少少PX4 sub compact既氣勢,
同埋2.5係冇6mm /made in Taiwan 刻字
咁2.5又幾正wor
但咁位管會唔會好細力?

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-3-2017 00:27 發表

咁2.5又幾正wor
但咁位管會唔會好細力?
夜媽媽開槍不能
明天繼續

引用:
原帖由 loveless 於 3-3-2017 00:16 發表
多得有朋友幫手,2.5 到手
C Hing 好齊裝喎
你覺得膠頭彈殼定鐵頭好用 ?  膠頭好似細力左咁

鐵頭係長ddddd的
自high為主我鐘意膠頭, reload可以唔錫槍照隊入去

發新話題