發新話題

[others] Dan Wesson 715 4" 應該配咩槍套 ?

引用:
原帖由 loveless 於 3-3-2017 10:21 發表
鐵頭係長ddddd的
自high為主我鐘意膠頭, reload可以唔錫槍照隊入去
對呀, 鐵頭要拍返啲彈出黎果陣要好用力...
但鐵頭彈個尾又靚好多

支2.5又越睇越靚仔,大鑊鳥!

短唔代表佢細

附件

3-3-2017 16:23

引用:
原帖由 loveless 於 3-3-2017 16:23 發表
短唔代表佢細
都有N-FRAME 0甘上下SIZE

引用:
原帖由 loveless 於 3-3-2017 16:23 發表
短唔代表佢細
原來都幾大把

引用:
原帖由 Ang123456 於 3-3-2017 13:42 發表
支2.5又越睇越靚仔,大鑊鳥!
如果佢唔係呢隻grip係p牌果隻就正啦

想問下師兄們Dan Wesson 715用唔用到WG系列左輪隻膠頭彈殼?

引用:
原帖由 romechung 於 15-3-2017 19:18 發表
想問下師兄們Dan Wesson 715用唔用到WG系列左輪隻膠頭彈殼?
用到的, 我覺得其實膠頭彈仲fit D添, 退彈頫D唔會攝住.
咁實用野當然就無咁靚啦.

引用:
原帖由 pbay 於 16-3-2017 09:45 發表

用到的, 我覺得其實膠頭彈仲fit D添, 退彈頫D唔會攝住.
拎去打膠頭是最好, 又平, 我特登買多了12飛
金屬頭不耐撞, 變左型會影響出彈, display用
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 16-3-2017 11:42 發表

拎去打膠頭是最好, 又平, 我特登買多了12飛
金屬頭不耐撞, 變左型會影響出彈, display用
金屬頭殼其實我係會撥俾華山Target用

引用:
原帖由 pbay 於 16-3-2017 09:45 發表

我發覺得金屬頭唔太食得實粒BB
無咁靚唔緊要,好過馬記同TANAKA直頭無彈殼

引用:
原帖由 romechung 於 16-3-2017 13:00 發表

我發覺得金屬頭唔太食得實粒BB
無咁靚唔緊要,好過馬記同TANAKA直頭無彈殼
o-ring問題, 浸一浸矽油有D幫助,
但實用始終係膠頭好, 起碼跌彈落地唔心痛先.

引用:
原帖由 pbay 於 16-3-2017 15:45 發表

o-ring問題, 浸一浸矽油有D幫助,
但實用始終係膠頭好, 起碼跌彈落地唔心痛先.
去x天堂問過店員,話用噴個種矽油係彈頭o ring位薄薄地噴就ok,有冇師兄試過?
買左小支裝

引用:
原帖由 romechung 於 11-4-2017 23:45 發表

去x天堂問過店員,話用噴個種矽油係彈頭o ring位薄薄地噴就ok,有冇師兄試過?
買左小支裝
有時係o ring裝得太入, 或者條坑大左少少, 食唔住粒BB.

引用:
原帖由 pbay 於 12-4-2017 10:24 發表

有時係o ring裝得太入, 或者條坑大左少少, 食唔住粒BB.
師兄,噴WALTHER PRO GUN CARE落彈殼頭個膠圈有幫忙嗎?

發新話題