發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-2-2019 10:51 發表

終於昨日在槍街打個轉,唔知有無走漏眼? 唔見有KA 呢支SAA.
早兩日行左轉,都唔見

仲未有消息, 雖然部份網店已經開訂, 明搶放咗宣傳單張,
但網上唔見有review, 操作示範亦幾乎無....
究竟KA啲 marketing點做野 ?

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻....

引用:
原帖由 pbay 於 4-3-2019 17:19 發表

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻... ...
拎過上手感覺實在好多... 而且未試過訂,就算係返TIGER111都好似好唔踏實咁...

引用:
原帖由 pbay 於 4-3-2019 17:19 發表

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻... ...
我都等緊槍街有貨可以睇下...因為仲未諗掂買邊隻色

時間過得真快,原來樓主在8.3.2017出呢個post.
咁就過左兩年了.BB仔由出世到現在,都可以識得行了.
但佢支SAA牛仔槍,仲未出到街賣.

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-3-2019 13:26 發表
時間過得真快,原來樓主在8.3.2017出呢個post.
咁就過左兩年了.BB仔由出世到現在,都可以識得行了.
但佢支SAA牛仔槍,仲未出到街賣.
唔會冇零售掛

引用:
原帖由 romechung 於 5-3-2019 13:57 發表

唔會冇零售掛
又唔似wor?在'老虎'網見有現貨.只是槍街D店舖唔見踪影.

台仔forum有開箱文, 香港捨得賣街未

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-3-2019 07:01 發表
台仔forum有開箱文, 香港捨得賣街未
等睇亮黑開箱

台仔開箱話打10m內都有準繩度. 比馬佬仙SAA好好多了.

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2019 10:17 發表

等睇亮黑開箱
我想要焗藍

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2019 10:37 發表
起碼都係金屬槍身, 手感比馬佬仙,一定好好多卦.

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2019 10:37 發表

想玩5米腰射打人身靶

引用:
原帖由 romechung 於 7-3-2019 23:17 發表
http://www.arms-cool.net/forum/thread-188922-1-1.html
比想像中好\

me want!
me want now!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題