發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

King Arms唔再理香港台灣日本唔係罪,
但既然專攻番邦....o的英文....最好執執至出街

求身拜佛香港要有
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

買左都可雙槍

一個專業既牛仔,係會有好多支SAA 插住腰的。

[/quote]
一支都未玩惦,槍袋又未找到. 謝謝提議

引用:
原帖由 屈濕 於 8-3-2017 12:34 發表

之前用支WG 701嬴左把UMAREX SAA返泥
左輪射撃比賽 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 13:21 發表
唔知條蛇有冇機會回流返香港呢?
今次新版個grip 亳子無左公仔
另外之前留意過外國既cybergun (ka) 蛇好似賣到斷貨
唔知ka係咪更新再出呢?
聽說條蛇無做定管 粒彈3米外就唔知飛左去邊
希望有重制版
無做定管即係支內管好鬆條條fing ?
KA蛇蛇外形真係堅靚, 但睇review射擊效能又似乎一般. 個撞槌action又有少少怪.

問題係呢D因素無影響銷量, 無大投訴, 廠就未必有誘因改良 ....

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2017 14:32 發表

無做定管即係支內管好鬆條條fing ?
KA蛇蛇外形真係堅靚, 但睇review射擊效能又似乎一般. 個撞槌action又有少少怪.

問題係呢D因素無影響銷量, 無大投訴, 廠就未必有誘因改良 ....
應該係 假如香港有既話 都會照買
但kwa又話要出 睇邊個快啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 14:52 發表

KWA又話要出蛇蛇 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 14:52 發表

不過好似兩間都冇銀色?

引用:
原帖由 pbay 於 8-3-2017 15:16 發表

KWA又話要出蛇蛇 ?
Yup 上次shotshow(?) show左出黎
行green gas有哭泣 佢無話係蛇 但睇樣似蛇

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 8-3-2017 15:35 發表

不過好似兩間都冇銀色?
係啊 自己拎去鍍好貴 問過好似鍍枝沙鷹要1k有多
如果佢做到真鐵黑色果隻色水都可以
而且兩間都係出膠grip 想要木柄款

好奇一問,ka支Python好似無見過街

引用:
原帖由 mouselkm 於 8-3-2017 17:46 發表
好奇一問,ka支Python好似無見過街
歐美only 除非自己買啦

ka真係非常不錯,銳意創新!!!

python係好,比馬記/MGC系準確,但手柄就吾多得了,太長太圓(真柄短D扁D橫D),因為遷就CO2樽緣故.希望佢會出gas版

KA AS-val貼左好耐,今次仲係到,仲出左短匣及其他彈數匣,希望佢出啡匣.等AS~
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

仲有,SAA一改台仔的長柄病,差就差marking了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

睇相好靚仔...仲改埋MARUSHIN既缺點

支神檯MARUSHIN係時候有代替品了

發新話題