發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

值得期待
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2018 19:08 發表
.... Blue版好得
Umarex 都有幻彩藍版,但係擺係飾柜都極速變色.如果佢係一樣就把鬼囉.

支加長版,係幾有吸引力. Thx for sharing.

除咗 Umarex 外, 全金屬入彈既 SAA 有咩選擇 ? 好似剩係有 cap 槍

等左咁耐終於有消息

正o阿o畏

都係個句....個保險制係邊先?

現世代玩具槍一定要有保險掣

要符合其他國家玩具槍入口條件

引用:
原帖由 Tango1997 於 17-10-2018 15:18 發表

唔怪得我支'馬老仙'左輪都有保險掣啦.
我以前仲鬧佢法國大餐..多舊魚..真槍左輪都唔使.
Thx for sharing.

我估個safety係個hammer後面
佢枝python都係咁

變左冇full hammer down....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Tango1997 於 17-10-2018 15:18 發表

有咁既要求既咩 ? 我枝天堂 Webley 拗輪冇保險制架喎.

引用:
原帖由 walther 於 18-10-2018 14:17 發表

有咁既要求既咩 ? 我枝天堂 Webley 拗輪冇保險制架喎.
講起又好似係

我嗰支都係 所以通街有

引用:
原帖由 walther 於 18-10-2018 14:17 發表

當初睇外國U片介紹呢支玩具槍時,係有保險制.
好彩在香港發售的,是無左呢個保險制.

錯版泥曬香港?

發新話題