48 1234
發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

[新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

King Arms 發佈新牛仔槍, 仲要係行greeen gas !
之前佢地FB出左catalog相,

最近響 IWA 2017 展出左實物

槍柄岩比例 , 段估應該係全金屬/彈殼式 ?

有興趣可以睇下佢地2017catalog :
http://kingarms.com/download_catalog.php
期待有更多消息

引用:
原帖由 Dave 於 8-3-2017 12:19 發表
死圖呢好似
sorry,執返了

引用:
原帖由 屈濕 於 8-3-2017 12:23 發表
左輪只玩CO2,green gas留返俾pistol
KA show支Python都仲係CO2

SAA唔用co2, 我諗係想就返個柄size.
啱size又全金屬, 有新marketing空間
co2 SAA市場被WG領先左.

引用:
原帖由 Dave 於 8-3-2017 12:26 發表
都相當靚,grip 又短番dd,hammer 又貼番dd。
不過co2 同 topgas 都冇所謂了,反正改嘜氣都係唔實用,撚下開心就好。
最緊要係香港唔該有得賣... 唔好好似之前條蛇咁爬左去外國...
係呀, 求神拜佛香港要有得賣, 否則出得幾靚都無用.

引用:
原帖由 屈濕 於 8-3-2017 12:34 發表

之前用支WG 701嬴左把UMAREX SAA返泥
左輪射撃比賽 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 13:21 發表
唔知條蛇有冇機會回流返香港呢?
今次新版個grip 亳子無左公仔
另外之前留意過外國既cybergun (ka) 蛇好似賣到斷貨
唔知ka係咪更新再出呢?
聽說條蛇無做定管 粒彈3米外就唔知飛左去邊
希望有重制版
無做定管即係支內管好鬆條條fing ?
KA蛇蛇外形真係堅靚, 但睇review射擊效能又似乎一般. 個撞槌action又有少少怪.

問題係呢D因素無影響銷量, 無大投訴, 廠就未必有誘因改良 ....

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 14:52 發表

應該係 假如香港有既話 都會照買
但kwa又話要出 睇邊個快啦
KWA又話要出蛇蛇 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 17:23 發表

Yup 上次shotshow(?) show左出黎
行green gas有哭泣 佢無話係蛇 但睇樣似蛇
有無相or link睇下? 好好奇但又search唔到

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2017 17:23 發表

Yup 上次shotshow(?) show左出黎
行green gas有哭泣 佢無話係蛇 但睇樣似蛇
搵到了, 真數彈殼! green gas! 木柄款 !

Hop up 係擰擰制, 唔洗六角匙

https://youtu.be/HpUrzII_74k?t=4m35s
似乎比KA CO2版仲吸引 希望佢真係會出啦
同場仲有thompson 同mp40 既prototype

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-3-2017 14:02 發表

Kwa貴極有譜
只係希望佢快d出 佢出野真係好慢
另外marking 一係唔搞 一搞最好做得岩
無marking好過錯marking

沉靜一年多, KA近日終於響fb刊登多張 SAA 新圖,
似乎多左唔同顏色同長短組合,
最令人驚喜既係, 有gun blue色 !!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2018 19:08 發表
早幾日睇到 好似幾正下 黑色同銀色個finish麻麻 Blue版好得
希望佢學U記出舊化黑同亮銀色, 加埋gun blue色,
咁就perfect池了   分分鐘每種色入一支

引用:
原帖由 horenhim 於 18-10-2018 11:11 發表
變左冇full hammer down....
咦, 係wor...
可能第一水D相仲係dummy, 依家D相係full function既 final product.
咁睇擊槌設計可能參考U記....

引用:
原帖由 horenhim 於 22-10-2018 17:09 發表

不爽
個個係OCD發作位
成支槍比例岩晒,
支雞差少少唔貼實, 就真係太遺憾了

不過應該都會照買架喇

有新相.
咁睇好似blue得太藍, 反而黑仲順眼, 唔知會唔會出舊化版 ?
d 螺絲位似乎跟到幾足, 仲全部一字頭螺絲(極之難配), 呢份誠意已經要讚. 暫時唔見有突兀safety switch, 認真唔錯.

48 1234
發新話題