51 1234
發新話題

[others] Colt 357 Python

Colt 357 Python

Woooooo

Source: gunheaven fb

睇定D睇埋真身先

睇圖已經出事了
個身太闊

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-3-24 23:11 發表
睇圖已經出事了
個身太闊
我就少少頂唔順白字無grip銀仔....and most of all...以往revolver o既trigger action...輪有輪轉鎚有鎚郁

都係見到真o野先

可能變o左死心買DW

引用:
原帖由 Ben_9413 於 24-3-2017 23:38 發表

我就少少頂唔順白字無grip銀仔....and most of all...以往revolver o既trigger action...輪有輪轉鎚有鎚郁

都係見到真o野先

可能變o左死心買DW
我都係等緊kwa 點都要有槍python擺下先心息

雷刻,樣衰到一個點。
究竟世界上還有神嗎?

好樣衰,無愛。。。

最近槍口個散熱孔... 好似怪怪地, 同前兩個分隔咁開...

破壞晒....被白刻字

槍身同真鐵差得太遠。

附件

25-3-2017 11:44

馬記果枝靚仔好多

附件

25-3-2017 11:49

白色刻字可以染番黑色
但成個鎗身比例超錯,點叫得做Python??

附件

25-3-2017 11:51

引用:
原帖由 walther 於 25-3-2017 11:49 發表
馬記果枝靚仔好多
馬記無彈殼玩又差D...唉~~

呢把好似見街好耐。。。。

叫佢蟒蛇不如叫過山烏
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

出嚟出去都係嗰個鳥樣

DW715做得咁正,點解呢支做到... Thx for sharing

51 1234
發新話題