發新話題

[others] Colt 357 Python

CO2氣缸位死症

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-3-2017 12:06 發表
呢把好似見街好耐。。。。

叫佢蟒蛇不如叫過山烏
唔好笑佢,COLT真係有出過山烏左輪

引用:
原帖由 romechung 於 25-3-2017 12:03 發表

馬記無彈殼玩又差D...唉~~
可以改, 小弟改過枝馬記左輪。 用天堂彈殼

附件

25-3-2017 17:39

25-3-2017 17:39

1 個讚好! TOP

馬記同田中 python 都少人出金身,浄係 prime以前出過比 tanaka, 真係咁冇市場?

回覆 19# 的帖子

因為馬記同田中都唔想被拉人封鋪

馬記係好,但膠身一渣上手的手感是差一點。
PS. 兩柄都改了入殼。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-3-25 21:36 發表
馬記係好,但膠身一渣上手的手感是差一點。
PS. 兩柄都改了入殼。

銀啡百看不厭

引用:
原帖由 romechung 於 25-3-2017 14:12 發表

唔好笑佢,COLT真係有出過山烏左輪
係喎,原來眼鏡蛇王係過山烏

原來我有
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-3-2017 23:17 發表

係喎,原來眼鏡蛇王係過山烏

原來我有
係咪手拉個支?我新手淨上網見過手拉4寸版KING COBRA,都好舊了

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-3-2017 22:12 發表

銀啡百看不厭
最經典!
行屍RICK用真係型到無朋友

引用:
原帖由 romechung 於 26-3-2017 00:23 發表

係咪手拉個支?我新手淨上網見過手拉4寸版KING COBRA,都好舊了
http://wargamehk.com/cgf/viewthr ... iy%2Bsovietarmy2012
Ksc

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-3-2017 00:50 發表

http://wargamehk.com/cgf/viewthr ... iy%2Bsovietarmy2012
Ksc
原來ksc有出過左輪
咁kwa出左輪都應該有返咁上下質素

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2017 01:17 發表

原來ksc有出過左輪
有冇收到風kwa python香港幾時有?

引用:
原帖由 walther 於 25-3-2017 17:39 發表

可以改, 小弟改過枝馬記左輪。 用天堂彈殼
師兄請問天堂殼個假底火點打出黎

我都改左枝國際用天堂殼

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2017 01:17 發表

原來ksc有出過左輪
ksc有出過cap左輪only

《河湟有感》司空圖

發新話題