發新話題

[others] 左輪拉雜談

引用:
原帖由 michael616 於 25-9-2018 23:09 發表
tanaka trigger耐唔耐用? 主玩DA
何謂耐用?
每人有不同想法。
3千發內無明顯磨損?
1萬發內不走timing?
2萬發內不斷裂?

回覆 226# 的帖子

已經買左Tanaka m36, No regret
我林除非再有715呢啲金身入殼外觀又幾好ga輪,如果唔係都係買返Tanaka 或者model gun算

我想問其實tanaka python 話跟真鐵d數最似,但係我係電子海灣bid 左個槍盒,Tanaka 放唔入,反而 Marui 仲好 fit

引用:
原帖由 samsonco 於 19-11-2018 15:46 發表
我想問其實tanaka python 話跟真鐵d數最似,但係我係電子海灣bid 左個槍盒,Tanaka 放唔入,反而 Marui 仲好 fit
Tanaka枝Python只是槍架內部似真全鐵,外觀似最後一批真鐵。但尺吋上未必跟得足。暫時只有Kokusai國際的尺吋跟得比較貼。

題外話,個槍盒幾靚,請問要多少錢?

Full steel kit for Tanaka Python開箱片
https://youtu.be/0RWHB12lijk

回覆 230# 的帖子

大約$50美金啦

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 19-11-2018 22:08 發表
Full steel kit for Tanaka Python開箱片
https://youtu.be/0RWHB12lijk
師兄, 我毒已中, 有冇多D資料???? 想買.....

想買支唔用殼,top gas 推動,1j到
有咩推介?
thanks

回覆 233# 的帖子

多謝欣賞,遲尐想拍多條砌好咗嘅片,想買嘅話可以Facebook message畀爆炸手

回覆 234# 的帖子

唔用殼得Tanaka,買6寸管嘅任何款式都有1J㗎喇

回覆 236# 的帖子

邊到多tanaka賣?

回覆 236# 的帖子

請問4吋會有咩力水?
thanks!

回覆 238# 的帖子

現時tanaka輪去統工會較多選擇,但價錢貴10%左右,Tanaka 4寸款得0.9左右

Tanaka初出飛馬系統,彭彭聲,好好力
日本修例後,出氣孔變細。

發新話題