35 123
發新話題

[others] John Wick 西裝主題wargame

John Wick 西裝主題wargame

睇日本wargame友分享真係羨慕, 玩得開心投入

John Wick 西裝主題, 不知是否有電影公司贊助

大家幾入戲

中佬發揮所長

當然有美女就更好啦

西裝友當然唔少得魯幫3世

似山口組多D

次元大介好鬼正

之前日本伊勢丹有魯邦三世訂造西裝,價錢話平唔係平,話貴又唔係貴。
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifes ... 0220_00982_001.html

附件

21-4-2017 15:10

引用:
原帖由 屈濕 於 21-4-2017 15:02 發表
似山口組多D
可能真係有山口組大叔玩wargame呢

引用:
原帖由 Ben_9413 於 21-4-2017 15:09 發表
次元大介好鬼正
連口煙都似埋

真係有啲好笑! 但好有Heart!

引用:
原帖由 reniless 於 21-4-2017 15:10 發表
之前日本伊勢丹有魯邦三世訂造西裝,價錢話平唔係平,話貴又唔係貴。
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifes ... 0220_00982_001.html
嘩, 萬幾蚊套喎, ching幾捨得   

用伊勢丹掛名,件外套收一萬算係咁,恤衫無話2K起算有良心冇食到盡。

---

講真,恤衫唔係3K起,我唔會睇,5K內唔駛考慮,7K起真係會肉赤。

麻藥搜查官好正,尼龍D數高,提升左犯罪率!

個晩裝女魔度咁,好正,個D錯誤的據槍姿勢睇落又好正確!

其他人都扮得好有心機!!!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

金髪咁似梁C號既,十分怪談
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 pbay 於 2017-4-21 15:13 發表

連口煙都似埋
有説, 這是在模仿美女的曲線

35 123
發新話題