25 12
發新話題

[KA] M1A1 Paratrooper GBB

M1A1 Paratrooper GBB

隻匣始終係一個問題

要因應外地市場CO2 匣也無可厚非,但如可另出一只正常 size 及改為前方全封看不到BB彈的 gas 彈匣便功德無量了。

如果有 '無彈不擊發'就更正

白色飛機有點兒倒胃

睇落幾正

我係度諗...如果有TOPGAS匣...
咁買呢支好定買支KC02改木托好...

單係隻匣已經可以唔買.....

隻匣肥到入唔到真匣袋,點買.........

一直都好想收Marushin 果支, 配埋m2長匣 真係令仔
但打唔到top gas同埋冇匣賣
就買唔落手

支槍都唔錯,但正如有C Hing說,白色飛機有點兒倒胃 Thx for sharing

Thanks for sharing CHing...The white nozzle

如果450蚊真木真鐵,又爽又直又遠就原諒佢啦

引用:
原帖由 Lolanto 於 26-4-2017 18:34 發表
如果450蚊真木真鐵,又爽又直又遠就原諒佢啦
吓?! 450港紙?!

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-4-2017 18:45 發表

吓?! 450港紙?!
kA個支e記賣345美幣
其實呢支係咪抄kA出?

引用:
原帖由 type38 於 26-4-2017 12:44 發表
一直都好想收Marushin 果支, 配埋m2長匣 真係令仔
但打唔到top gas同埋冇匣賣
就買唔落手
Marushin其實可以打top gas的
佢本身co2都頂到

Kingarms都係全抄marushin ja ma
我枝marushin用m2匣打top gas生生猛猛
冇彈個follower仲識頂bolt停

25 12
發新話題