23 12
發新話題

[others] Smith & Wesson Model 3 (WG)

Smith & Wesson Model 3 (WG)

上次兩支借完, 愛不釋手, 天堂一有貨即買. 還昰黑色比較合我口味

附件

IMG_5308_大小 .JPG (92.17 KB)

12-5-2017 19:02

IMG_5308_大小 .JPG

IMG_5309_大小 .JPG (70.2 KB)

IMG_5309_大小 .JPG

IMG_5310_大小 .JPG (61.08 KB)

IMG_5310_大小 .JPG

IMG_5311_大小 .JPG (60.16 KB)

IMG_5311_大小 .JPG

IMG_5313_大小 .JPG (92.07 KB)

IMG_5313_大小 .JPG

IMG_5315_大小 .JPG (88.19 KB)

IMG_5315_大小 .JPG

IMG_5317_大小 .JPG (85.27 KB)

IMG_5317_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

2 個讚好! TOP

Gas or CO2?

回覆 2# 的帖子

我都訂左但要聽日至有得去取,非常期待

引用:
原帖由 jacko 於 12-5-2017 19:29 發表
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 5616&highlight=
嘿嘿,我對雕花不感冒,所以該篇亦沒有仔細看下去了,還是鐵木真夠吸引力

引用:
原帖由 olw0978 於 12-5-2017 19:50 發表

嘿嘿,我對雕花不感冒,所以該篇亦沒有仔細看下去了,還是鐵木真夠吸引力
今日問過支雕花是手作來,只此一支
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 12-5-2017 21:00 發表

今日問過支雕花是手作來,只此一支
你要幾多吖∼

回覆 6# 的帖子

今天問過3千大洋,還有支雕花S.A.A  如果想給人深刻印象一定有用,

除左Brocock, 好似諗唔到有鐵木真既輪瓜槍

未出過打得嘅, CO2 照殺

都係有雕花吸引D,
thx for share !!!

已入手

誠如之所說,唔知是嘜槍但看起來幾吸引

好似冰條咁拍開便將彈殼全數跳出,感覺十分好

這槍輪瓜比WEBLEY 細,可通用 715/ PYTHON 的上彈器

SA ONLY 的操作 ( 即SAA 一般必須先扳下擊鎚再扣雞 ),轉輪順暢,HAMMER 跟TRIGGER 扣壓也平順而且輕鬆,沒有明顯位置有阻力
0.2 克BB 的火力約1.5J

全重約1.1KG 連CO2 樽,不算特別重,因為HAMMER 輕鬆壓下的關係,連擊六發也可輕鬆完成,
但缺點也是有的,雖然上色平滑但不耐磨,請愛惜使用。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

2 個讚好! TOP

我的都到手了
天堂買野有個好處,就係待客態度。
每次行出門口,感覺都係舒服既....

附件

13-5-2017 20:32

SAA 擊發會快少少,
Reload就當然Model 3 跑贏幾條街...

請問幾多錢入手?

23 12
發新話題