發新話題

[others] KIMPOIshop wood grips

好想要leon grip

好靚呀, 唔知大概幾錢一對呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

其實香港有無鋪頭入 ?
印尼寄過來運費都唔平, 有鋪大手入貨就好了.

引用:
原帖由 2slow 於 13-6-2017 09:44 發表
好靚呀, 唔知大概幾錢一對呢
引用:
原帖由 pbay 於 13-6-2017 10:12 發表
其實香港有無鋪頭入 ?
印尼寄過來運費都唔平, 有鋪大手入貨就好了.
我買三對,佢免我運費,平均400一對
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 13-6-2017 11:41 發表

custom made黎講咁既價錢唔錯
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

Logo係M93r但唔見有M93r girp, 唔通我眼花

引用:
原帖由 matthong 於 13-6-2017 12:11 發表
Logo係M93r但唔見有M93r girp, 唔通我眼花
一定係眼花,因為我見到有

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2017 23:38 發表
佢IG帶好多靚相,唔知有無得訂制呢?
https://www.instagram.com/kimpoishop_woodgrips/
謝謝C Hing給予一條靚link 入面好多正野 Thx for sharing

引用:
原帖由 jacko 於 13-6-2017 11:41 發表

買多免運費 !!
正呀, 有無人搞團購 ?

死咯!咁多靚木柄!今次實破產。

初來步到,這裡可以公開搞團購嗎?

引用:
原帖由 pbay 於 13-6-2017 14:14 發表

買多免運費 !!
我又要

呢對93R好有興趣   [團購可預埋我]

引用:
原帖由 c6250 於 13-6-2017 14:55 發表
死咯!咁多靚木柄!今次實破產。

初來步到,這裡可以公開搞團購嗎?
基本上⋯⋯⋯⋯⋯不可

引用:
原帖由 pbay 於 13-6-2017 14:14 發表

買多免運費 !!
想死啊

我也想買給u記saa 可是在fb選我要購買或立刻前往購物永遠也是loading畫面 ......

發新話題