60 1234
發新話題

[others] KIMPOIshop wood grips

KIMPOIshop wood grips

KIMPOIshop, 來自印尼的廠商, 他們專做airsoft的木握把生產及設計, 連WG的各Co2槍, 也照顧到. 基本上免修直上, Co2槍握把, 只要把原裝的金屬扣, 拆下安裝到木握把即可. 非常方便

附件

照片 048_大小 .jpg (96.47 KB)

12-6-2017 21:40

照片 048_大小 .jpg

照片 047_大小 .jpg (100.44 KB)

照片 047_大小 .jpg

照片 046_大小 .jpg (91.36 KB)

照片 046_大小 .jpg

照片 045_大小 .jpg (79.46 KB)

照片 045_大小 .jpg

IMG_5342_大小 .JPG (91.46 KB)

IMG_5342_大小 .JPG

IMG_5343_大小 .JPG (79.72 KB)

IMG_5343_大小 .JPG

IMG_5344_大小 .JPG (86.31 KB)

IMG_5344_大小 .JPG

IMG_5345_大小 .JPG (77.39 KB)

IMG_5345_大小 .JPG

IMG_5349_大小 .JPG (55.5 KB)

IMG_5349_大小 .JPG

IMG_5350_大小 .JPG (89.77 KB)

IMG_5350_大小 .JPG

IMG_5352_大小 .JPG (75.26 KB)

IMG_5352_大小 .JPG

IMG_5353_大小 .JPG (70.82 KB)

IMG_5353_大小 .JPG

IMG_5357_大小 .JPG (92.99 KB)

IMG_5357_大小 .JPG

IMG_5361_大小 .JPG (78 KB)

IMG_5361_大小 .JPG

IMG_5362_大小 .JPG (90.55 KB)

IMG_5362_大小 .JPG

IMG_5363_大小 .JPG (78.23 KB)

IMG_5363_大小 .JPG

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 12-6-2017 21:59
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 12-6-2017 21:59
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

13 個讚好! TOP

靚到飛起
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

請問師兄係郵寄黎香港的嗎

等我用三五柒年時間DIY一件先...

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 12-6-2017 21:48 發表
請問師兄係郵寄黎香港的嗎
係啊

真係好靚

如此劇毒

JACKO兄又放毒

兩款輪GRIP一流...DE對深色好似比較好

我買淺色0個對覺得可以做得更好

如果同馬記原裝0個對膠GRIP拍埋睇...其實都差幾遠下

另外個LOGO位D膠水出界 & 中間接駁位木紋問題其實都幾明顯

我買0個時揀左3對先扑鎚

引用:
原帖由 Kwind 於 12-6-2017 23:28 發表
JACKO兄又放毒

兩款輪GRIP一流...DE對深色好似比較好

我買淺色0個對覺得可以做得更好

如果同馬記原裝0個對膠GRIP拍埋睇...其實都差幾遠下

另外個LOGO位D膠水出界 & 中間接駁位木紋問題其實都幾明 ...
有得揀咁好?個de grip logo, 我好有可能會搵其他章代替

鐵木真乃吾所欲也

佢IG帶好多靚相,唔知有無得訂制呢?
https://www.instagram.com/kimpoishop_woodgrips/

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2017 23:38 發表
佢IG帶好多靚相,唔知有無得訂制呢?
https://www.instagram.com/kimpoishop_woodgrips/
以我所知,有,但只限店主自己有嘅槍,因為佢話一定要有實物試清楚先賣,另外圖案都有訂做

引用:
原帖由 jacko 於 12-6-2017 23:31 發表
有得揀咁好?個de grip logo, 我好有可能會搵其他章代替
我係之前香港有入貨時買的

其實可以做得更好...不過幾百蚊手工木GRIP...而且得佢肯造都冇得計咁多

同原裝馬記對比

章位D膠痴得唔好

GRIP背接駁位...因分開3件駁埋...木紋唔對之下個可能性好大
我最記得第一對上手睇時...呢個駁位係中間0個塊勁黑粗木紋...其餘兩邊淺色...勁唔MATCH
揀左3對後終於有對唔多覺眼先扑鎚

圖片支援放毒~~~

60 1234
發新話題