28 12
發新話題

[KJ] G17 x 吉打Gen2 Frame

G17 x 吉打Gen2 Frame

等了很久, 終於被我o尼件老餅等到o勒

內含一frame, 一pin, 一啤吧鏍絲及 一s/n鐵片. S/n 有驚喜!!

小弟o尼支係較早前買o既APlus版本KP17. 本身已有markings. Frame 無痛直上

EU 版 marking...

...而s/n是match番slide及barrel的...!!!!!

二代大合照:

我都有把 kj, 有性趣

引用:
原帖由 olw0978 於 2017-6-24 00:00 發表
我都有把 kj, 有性趣
之前個gen3(都係吉打full marking) s/n plate...又厚身, 又九唔搭八到我都 r o西頭o吾知點跟進...

我又點會估到佢居然係s/n tag度埋有伏線咁古惑

槍街已有貨?
有冇US版?thx

引用:
原帖由 CLos3r 於 2017-6-24 00:16 發表
槍街已有貨?
有冇US版?thx
彩熊8買

有US版

細細個果時老豆買左枝marui g17手拉雞比我
到我開始打game果時見到人地d g17 點解明明都係g17但係個下身唔同既
後黎先知原來有gen2 gen3之分

騎劫一下 馬記g26如果殺肉改g17 係咪要換下身rail 呢

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-6-24 03:57 發表
到我開始打game果時見到人地d g17 點解明明都係g17但係個下身唔同既

騎劫一下 馬記g26如果殺肉改g17 係咪要換下身rail 呢
即係點? 26 lower 17 upper?

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-6-2017 03:57 發表

Hopup座同rail都要換

引用:
原帖由 Ben_9413 於 24-6-2017 13:05 發表

即係點? 26 lower 17 upper?
我手頭上有枝g26 但我想砌枝sai g17 slide同frame都有啦
但唔知內件一唔一樣

吉打終於出 oldschool百看不厭
唔知迷有冇機會用到

EU 同 US 版分別係?
享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 M1616 於 2017-6-25 10:57 發表
EU 同 US 版分別係?
US version:

Eu ver:

應該係o甘

回覆 12# 的帖子

選定美版
享受期待  珍惜擁有.

Gen3黑色槍街有貨咩?

我都換左起支G22 到

1 個讚好! TOP

28 12
發新話題