發新話題

M4槍系推薦?

回覆 69# 的帖子

既然唔介意咁入馬記有保障d係貴d咁解
如真係黑仔有問題到時再上黎問,呢度好多玩開師兄幫到你

回覆 67# 的帖子

二手野好唔好睇賣方嗱 , 咁平一節有風險就一定,同時好處係抵玩好多, 識選擇其實係低風險高回報, 不過都係老土up句, 全新最正

Del....

$2500要短管款可以選擇買全v記14.5吋RIS再拆條外管拿去三X或童Xcut短佢($100左右),再上網收條250mm左右V記gbb內管(應該都係$100左右),應該剛剛好~~

引用:
原帖由 gainax 於 7-7-2017 19:20 發表
既然唔介意咁入馬記有保障d係貴d咁解
如真係黑仔有問題到時再上黎問,呢度好多玩開師兄幫到你
準備聽日去
睇下聽日做到咩決定

引用:
原帖由 小鬼182 於 7-7-2017 22:57 發表
$2500要短管款可以選擇買全v記14.5吋RIS再拆條外管拿去三X或童Xcut短佢($100左右),再上網收條250mm左右V記gbb內管(應該都係$100左右),應該剛剛好~~
小弟見識較淺
童X係指邊間?
小小提示

不過睇馬記係日本槍展好似有新M4 GBB款
舊款會唔會平左 / 二手多左

引用:
原帖由 ms902 於 8-7-2017 00:27 發表

小弟見識較淺
童X係指邊間?
小小提示
X=工.....

童:近音

回覆 84# 的帖子

師兄,其實該字讀音是“衝”,不是“桶”,算是同韻但不是太近音

引用:
原帖由 ms902 於 8-7-2017 00:34 發表
不算新款,只是將M4 魚骨版改為膠前托版本,即係軍版M4A1 最原始款,應該平5000 日元即300 蚊HKD,
估計埋單2800~2900 HKD ,骨子裡都是現在那柄MARUI M4 GBB
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 ms902 於 8-7-2017 00:24 發表

準備聽日去
睇下聽日做到咩決定
坐等到時買支狙番來

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 ms902 於 8-7-2017 00:27 發表

小弟見識較淺
童X係指邊間?
小小提示
銃工房
名鎗店

引用:
原帖由 ms902 於 8-7-2017 00:34 發表
新個支膠手托都係算啦 你話416就唔同講法
馬記既熱門槍二手同全新價都幾硬,日圓升甚至升值,呢排二手mws/cqbr印象中只見過一兩次,其實以我留意2手都好少人放
如是M4gbb穩陣首選我都一般推介馬記比朋友,至少原裝外表與性能有高水準又少鍋氣一買即玩happy左先 之後要草錢買鏡個d配件嗱

引用:
原帖由 Dave 於 8-7-2017 11:04 發表

坐等到時買支狙番來
仲記得
支野已經放左了 三手野

發新話題