19 12
發新話題

雙管散彈氣槍只有WA山有出?

雙管散彈氣槍只有WA山有出?

我好想收集雙管散彈獵槍類,彈殼可以叉氣射BB彈既最好,當side arms落場玩下。
但搵咗一輪,都是見到WA山出既MAD MAX款sawed off既雙管散彈。
所以想問下各位ching雙管散彈既氣槍只有WA山有出? Full Stock版本唔知有冇呢?
有無ching都擁有過呢把槍可以分享下玩佢既心得呢?

而家見到wa山既平d比較易入手,如果只此一家我就會買入手

HwaSan 地獄有 PPX彈

回覆 2# 的帖子

係咪講緊PXS 紫色個隻散彈殼? 可以直接入落去把WA山道用? 定係要用adapter?

落地獄問下,佢地有D改左O既,我睇過無問價錢

引用:
原帖由 Willy222 於 14-7-2017 16:49 發表
落地獄問下,佢地有D改左O既,我睇過無問價錢
我而家先load到地獄咩意思
好搵個時間去睇下

引用:
原帖由 Willy222 於 14-7-2017 16:53 發表
有片睇
https://www.youtube.com/watch?v=QdUMF-ZRMRU
呢個我有睇過呀,佢改完呢把full stock + 用PXS 既係地獄有得賣?
我以為係私人自己整自己用既...

條片最尾話有興趣可以聯絡我地,不過數量唔多。老實講仲有無睇彩數。

引用:
原帖由 Willy222 於 14-7-2017 17:04 發表
條片最尾話有興趣可以聯絡我地,不過數量唔多。老實講仲有無睇彩數。
不過條片都成年前,彩數應該唔大lu lol
尋日我都有行地獄但都唔多覺眼

我無記錯,佢地放左係最上果格,問下無壞。

引用:
原帖由 Willy222 於 14-7-2017 17:16 發表
我無記錯,佢地放左係最上果格,問下無壞。
有機既話我梗係去問啦! 多謝ching指教呀!

現在好似得華山有.以前日本HudSon出.店已笠.

華山同日本仔出得好狗.…長管配手柄,短管配長托同埋電影版...即係長版要買兩支合一

就算長管都係肉酸地接駁,仲係吾夠長管

如果香港無,上KIC買咯
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-7-2017 18:11 發表
現在好似得華山有.以前日本HudSon出.店已笠.

華山同日本仔出得好狗.…長管配手柄,短管配長托同埋電影版...即係長版要買兩支合一

就算長管都係肉酸地接駁,仲係吾夠長管

如果香港無,上KIC買咯
我正正想要短管長托lol
但Wa山好似長短管都是跟短手柄

之前擺係地獄果支係"show 根 " custom 版本黎,可以訂做

引用:
原帖由 kingsman 於 15-7-2017 03:55 發表
之前擺係地獄果支係"show 根 " custom 版本黎,可以訂做
怪不得,之前問過店員,佢比唔到個正確價錢我. Thx for sharing

19 12
發新話題