發新話題

[KSC] KSC M9A3 銳意製作中

KSC M9A3 銳意製作中

好金.....

顏色。。。

膠身好可惜
管都好似錯色 下身同管好似都古銅色
其實我更希望馬記出新系統m9a3 再加nova/吉打身加持

另外kwa話出左輪 咁但係日本ksc提都唔提?

系統冇改的話其實意義不大...

馬記改全行程...連WE都改...KSZ仲係舊系統真係可以慳返

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2017 23:41 發表

馬記改全行程...連WE都改...KSZ仲係舊系統真係可以慳返
ksc s7 m9最主要問題係題係decock好快死
另一個問題係膠身 同冇金身改件

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2017 23:48 發表

ksc s7 m9最主要問題係題係decock好快死
另一個問題係膠身 同冇金身改件
無?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 20-7-2017 00:23 發表

無?
Ra鋼slide 但下身亦改不了
觀音頭 掃把腳

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2017 23:37 發表
膠身好可惜
管都好似錯色 下身同管好似都古銅色
其實我更希望馬記出新系統m9a3 再加nova/吉打身加持

另外kwa話出左輪 咁但係日本ksc提都唔提?
台版金身通常都會出唔洗咁快失望
無論ksz日版定馬記出黎意義不大,因膠身好多人換金身既都係等副廠出實際,呢d沙色要做準基本只可以焗漆,唔係就係圖中咁款

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2017 23:41 發表

就算改完只要馬記日後又跟住出個個味又係買返馬記
係台版金身有價值,日版意義不大。。。

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 06:34 發表

台版金身通常都會出唔洗咁快失望
無論ksz日版定馬記出黎意義不大,因膠身好多人換金身既都係等副廠出實際,呢d沙色要做準基本只可以焗漆,唔係就係圖中咁款
真鐵好似都係些啦曲
唔知下身係咪陽fde

但ksc d金身咁雞 又錯字 些啦曲左都係晒錢
如果有金身改位仲化算...

其實m9a3最主要都係外觀不同 仲有個safety 高左幾度
馬記新m9都有可能換套kit就變m9a3?

回覆 11# 的帖子

玩full marking 要外型得又打得我只等迷版 , KSZ出台版金身唔貴用黎落場玩造型粗打其實有佢價值
就算馬記出左,有改N記身仲要拎去些啦曲成本太金,捨得砌支都唔捨得拎落場HI到甩油整肉酸係味先
望副廠出full marking金身馬記新系統就滿足鳥

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 09:32 發表
玩full marking 要外型得又打得我只等迷版 , KSZ出台版金身唔貴用黎落場玩造型粗打其實有佢價值
就算馬記出左,有改N記身仲要拎去些啦曲成本太金,捨得砌支都唔捨得拎落場HI到甩油整肉酸係味先
望副廠出full ...
其實迷出馬記新系統就歡樂好多
U記好似話會出m9 唔知會唔會係v記代工出新系統m9呢

Ksc m9 s7其實幾好打 打起上黎馬記新系統亦差不多
只係馬記個decock耐用 同埋有nova加持

老實d色同冇marking係差d,不過真槍係cerakote又好難做到. KSZd膠身個人認為靚過馬記abs好多同好有質感. 全唔全行程同decock個人並唔介意因為decock跟本就冇用. 如果有marking我一定買.

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 09:32 發表
望副廠出full ...
些啦曲好處咪就係耐磨耐括花,做咗些啦曲反而驚整花,咁整嚟托咩......

發新話題