31 123
發新話題

液態冰毒

液態冰毒

其實都係常見做法,點估到佢明知係劇毒照飲

呢d擺明靠害,墨西哥仔想同美國政府攬住死

引用:
原帖由 JBL 於 2-8-2017 20:56 發表

仲要賠錢比佢屋企人.......
香港發生應該深表遺憾就完

叫佢飲啖其實好合理
近日係大陸返工 每日落地鐵都要過check pt
X ray照到我個袋有水 一係叫我飲啖 一係就比佢過機
唔知佢咩原理check到係水呢

Btw 咁判既話法院有先例 如果我已經走頭無路
又想屋企人好過 咁就拎枝毒藥過關玩花式自殺...
可能要買新機器避免有人再玩花式自殺

叫佢即場飲係好常情常理做法。死鬼左真係條墨西哥仔自己囉黎,美國政府賠錢應該係基於對人命的尊重。最令人欣賞係個關員唔洗負責任,証明左美國政府都覺得呢個係好正常做法。

引用:
原帖由 sealsman 於 2-8-2017 23:49 發表

香港發生應該深表遺憾就完
香港絶對唔會叫個旅客飲左佢。所以不會發生同樣事故。
FBC1

本港就算逮捕左個旅客,就算個疑犯話自己有病有藥要食都唔會比佢食,係會押佢去醫院由醫生開藥比佢。
FBC1

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-8-2017 00:30 發表
叫佢飲啖其實好合理
近日係大陸返工 每日落地鐵都要過check pt
X ray照到我個袋有水 一係叫我飲啖 一係就比佢過機
唔知佢咩原理check到係水呢

Btw 咁判既話法院有先例 如果我已經走頭無路
又想屋企人好過 咁 ...
其實現用既X光机可以以顏色顯視影像,例如,綠色代表化學品,橙色就係有机物。所以佢咪知你有支水咯。
FBC1

引用:
原帖由 Lolanto 於 3-8-2017 08:16 發表
叫佢即場飲係好常情常理做法。死鬼左真係條墨西哥仔自己囉黎,美國政府賠錢應該係基於對人命的尊重。最令人欣賞係個關員唔洗負責任,証明左美國政府都覺得呢個係好正常做法。
一個叫飲左佢,個客真係飲。老實講,二者都不應該。

FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 3-8-2017 11:08 發表

其實現用既X光机可以以顏色顯視影像,例如,綠色代表化學品,橙色就係有机物。所以佢咪知你有支水咯。
好奇怪 過左x ray之後 佢知我有水
叫我拎出黎拍落部機到 再check

唔係應該X ray已經知係水啦咩?

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-8-2017 11:19 發表

好奇怪 過左x ray之後 佢知我有水
叫我拎出黎拍落部機到 再check

唔係應該X ray已經知係水啦咩?
拍落部机?不明白。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 3-8-2017 11:36 發表

拍落部机?不明白。
佢另外有部機係check液體既
佢會壓枝水落部機check 之前未見過d咁既野

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-8-2017 11:42 發表

佢另外有部機係check液體既
佢會壓枝水落部機check 之前未見過d咁既野
明。
FBC1

31 123
發新話題