發新話題

五桂山謀殺案 押後至十月再訊

本來就無限商機,現在就一念之差,咁就.... Thx for sharing

引用:
原帖由 2slow 於 2-8-2018 10:53 發表

第二條友戰績彪炳... 出晒名, 應該比d獎勵佢既

http://evchk.wikia.com/wiki/Martin_Yim
睇過條link之後,更加對網上購物無信心.尤其是外國的私人網購.

引用:
原帖由 rho837 於 2-8-2018 19:35 發表
如果係真的話! 最搞笑就係有人可能上腦嘗試做義氣仔女!一人攬哂上身! 講義氣慘收場!

聽人講呢三兄弟坐到個個肥肥白白?
以前聽講有社團搵D細ge,一人攬哂上身,有安家費比返.
但現在呢單野,都係因錢問題,我估都好難會有義氣仔女卦?
Thx for sharing.

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 25-10-2018 20:39 發表
見到條友比人打就自動腦補左做軍軍軍d員工
軍軍軍d員工,同呢單案有關? Thx for sharing.

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 26-10-2018 13:06 發表

無 佢地牛高馬大 塊面又黑過emoji隻月亮 幻想下姐
如有雷同實屬巧合
原來如此,明白了! Thx for sharing.

引用:
原帖由 pmcoperator 於 29-11-2019 17:19 發表
好難相像,廿三歲仔判終身,係咩Feel
個刻應該仲慘過死
唔使驚佢會坐過世,當年個變態的士司機'區陽X強 '.
佢又係殺左人,都放左出尼好耐啦!佢都唔使坐過世.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-11-2019 22:12 發表
區陽X強係雪糕店店員,果單係「跑馬地紙盒藏屍案」;變態的士司機係林過雲,好似仲坐緊。
係wo,謝謝C Hing給小弟引證. 小弟把兩單案混淆左tim.

發新話題