發新話題

[others] FNS 9 是否很少人玩?

引用:
原帖由 JBL 於 18-9-2017 19:35 發表

都無聽過會出,晒巴根d野好少配件支援,鋼sight都好渺望...
u記多野好多
但出改件都唔係u記or c記
公平咩?

ps.我兩家都玩

引用:
原帖由 loveless 於 18-9-2017 17:34 發表

理財建議
買少D condom
必要時用保鮮紙
所節省的就可以買玩具了
呢d慳唔過

引用:
原帖由 JBL 於 18-9-2017 19:58 發表

有相或相關消息請師兄第一時間post上黎喎.......
btw slide lock冇鋼好快打柴?

附件

18-9-2017 21:30

18-9-2017 21:30

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-9-2017 21:30 發表

btw slide lock冇鋼好快打柴?
無視, 睇唔到, 打膠BB要鋼做乜Q

引用:
原帖由 loveless 於 18-9-2017 23:06 發表

無視, 睇唔到, 打膠BB要鋼做乜Q
你岩 韓國仔d野好邪惡 又拉絲乜乜紫薯乜乜

FNS9 原裝SLIDE STOP唔係鋼??

硬係覺得而家D KIT出得古古怪怪咁

之前FNX鋼SLIDE ,外管 ,前後SIGHT...但冇鋼迴膛桿

今次FNS鋼SLIDE ,外管 ,鋼迴膛桿...但又冇鋼SIGHT

硬係要差一件半件唔比你換埋佢

引用:
原帖由 Kwind 於 18-9-2017 23:21 發表
FNS9 原裝SLIDE STOP唔係鋼??

硬係覺得而家D KIT出得古古怪怪咁

之前FNX鋼SLIDE ,外管 ,前後SIGHT...但冇鋼迴膛桿

今次FNS鋼SLIDE ,外管 ,鋼迴膛桿...但又冇鋼SIGHT

硬係要差一件半件唔比你換埋佢 ;b ...
我睇到即刻問個source果到 佢都話唔肯定

回覆 34# 的帖子

韓仔d質感的確唔錯, 就咁睇相都好正
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

定價加上韓文字的底紙........  明顯就是台灣做的啦, 近期有版權野都好興出呢蕉.
真是韓仔產的話, 2千元可能只夠買到條外管.

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 marking 於 19-9-2017 18:32 發表
定價加上韓文字的底紙........  明顯就是台灣做的啦, 近期有版權野都好興出呢蕉.
真是韓仔產的話, 2千元可能只夠買到條外管.
但u記同c記都唔捉補品廠
韓唔韓仔 品質自有分曉
Btw 既然話係韓仔 點解唔賣貴d
上次套fnx就貴了

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 20:45 發表

韓唔韓仔 品質自有分曉
上次套fnx就貴了
其實上次套FNX...計返TW 0個套的話只係貴1千多少少(唔計撞正有折買之類)

自己買左套TW版...拎左去造色...再計埋遲D有鋼SIGHT的話

其實係差1千多D...但時間上慳唔少...起碼等到而家仲未有鋼SIGHT出

引用:
原帖由 Kwind 於 19-9-2017 21:26 發表

其實上次套FNX...計返TW 0個套的話只係貴1千多少少(唔計撞正有折買之類)

自己買左套TW版...拎左去造色...再計埋遲D有鋼SIGHT的話

其實係差1千多D...但時間上慳唔少...起碼等到而家仲未有鋼SIGHT出
fnx條slide隻色好難搞 唔知應該用咩色

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2017 20:45 發表

韓唔韓仔 品質自有分曉
上次套fnx就貴了
唔捉條野就不用韓字 wallpaper 加吹韓風.
韓唔韓仔同品質不一定有關, 中港台也有出好品質的產品, 日本出的也有垃圾級的材料.
而且, 貴的不一定韓產, 只是目前來說, "真"韓產的是一定貴.

發新話題