發新話題

[others] FNS 9 是否很少人玩?

引用:
原帖由 tf141 於 11-9-2017 00:22 發表

Armscool果個case ?
正是
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

FNS 唔係無人玩, 而係無咩option件玩, 等左好耐的鋼slide都未有消息
其它近期新品如HK45CT & VP9  已有鋼slide, 有comp頭等等, 所以相對多人講..

話時話, FNS9暫時係後座力數一數二, 其次HK45ct...
不過發覺呢把的QC真的一般, 買槍時試了幾把都天女散花等及其他小問題
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

買左,優點缺點DAVE兄講晒~
但真係好少補品

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-9-2017 00:27 發表
btw 之前e記折晒7xx咋...匣都唔洗200
依家冇左特價了
又減啦~九九美金
呢碌東西我又係有兩支,
買入相差半年, 所以某程度上, 感覺上, 觸覺上, 使用上, 可能好似絕對係有公差...

引用:
原帖由 loveless 於 18-9-2017 15:40 發表

又減啦~九九美金
呢碌東西我又係有兩支,
買入相差半年, 所以某程度上, 感覺上, 觸覺上, 使用上, 可能好似絕對係有公差...
咁快手??我頭先訓醒睇下佢地網頁先見到...你咁快已入貨

引用:
原帖由 Kwind 於 18-9-2017 17:08 發表

咁快手??我頭先訓醒睇下佢地網頁先見到...你咁快已入貨
我唔係e何B買的

引用:
原帖由 loveless 於 18-9-2017 15:40 發表

又減啦~九九美金
呢碌東西我又係有兩支,
即係呢水好左?
呢期好窮 應該無緣

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-9-2017 17:13 發表

即係呢水好左?
呢期好窮 應該無緣
理財建議
買少D condom
必要時用保鮮紙
所節省的就可以買玩具了

引用:
原帖由 JBL 於 18-9-2017 19:10 發表

無收到風FNS-9會有廠出鋼slide,所以遲遲未入手...
會唔會有鋼sight呢?
fnx出鋼slide都唔出鋼sight(韓國仔果套有既 但冇散賣)

岩岩收到wind
韓國仔又發工 around 2k hkd

引用:
原帖由 JBL 於 18-9-2017 19:36 發表

乜野黎嫁...?
fns9 鋼slide
銀色貴dd

唔知有冇sight 呢個係pre order價

發新話題