發新話題

[Viper Tech] Viper M16A2

回覆 14# 的帖子

期望佢降價咁就好

引用:
原帖由 gainax 於 21-9-2017 08:01 PM 發表

呢次量產應該唔會係以前製法?  ,M16a2三連發版先過癮大蛇正好有自家burst,可惜蛇再版太遲幾個月前我已經入左兩套7075身,唔係既話就唔入套伏方仗7075kit入支大蛇改bolt好過

另外oldschool colt gray先有味 ...
好靚仔喎

回覆 10# 的帖子

嘩好靚
但隻馬仔係咪壓得好淺?

回覆 18# 的帖子

我買呢隻其實係做左水魚4千5都比左隻做衰左我 ,而家真係靠重做表面處理先救返靚仔,
其實做完些啦曲MARKING係無乜點變隻馬一樣淺其它深,真野可以仲淺整體可接受(自我安慰),

同場我另一隻係外面買代工WA同一間生產壓得好既比咁實無得比...

只可以UP呢間野手工太好唔敢再買

回覆 17# 的帖子

今次都係又要多謝跑入幫手  ,如果手上鬆手個人都推介鍾情oldschool A1 A2 M733甚至M4等等槍身做些啦曲灰色or馬記M4隻灰黑色, AR舊代槍灰/灰黑色槍身先有個個年代情意結味道

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-9-2017 23:27 發表

話說我搵到間陽極廠
但普通陽極唔知做唔做到colt grey
定係硬陽先有
硬陽級數越高其實越少色可以揀,應該都係睇做果個夠唔夠師傅同心機,
話時話,師兄可唔可以pm間陽極廠畀我?

引用:
原帖由 gainax 於 10-10-2017 09:26 發表
今次都係又要多謝跑入幫手  ,如果手上鬆手個人都推介鍾情oldschool A1 A2 M733甚至M4等等槍身做些啦曲灰色or馬記M4隻灰黑色, AR舊代槍灰/灰黑色槍身先有個個年代情意結味道
真係好靚

引用:
原帖由 gainax 於 10-10-2017 09:26 發表
第2,3張圖,好似係真槍的嗎

回覆 23# 的帖子

三張都係真鐵,當然靚。

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 12-10-2017 18:36 發表
三張都係真鐵,當然靚。
我都想三張入面係我擁有

回覆 25# 的帖子

師兄個Post有幽默感

大蛇支A2終於出貨, 照睇相比之前未出貨版本有明顯改進個價又下調左1d,個上身仲有D料
一直等緊既巴打機會到
http://goods.ruten.com.台灣/item/show?21744288921738

你係咪想要姐

引用:
原帖由 rYaN 於 15-11-2017 20:43 發表
你係咪想要姐
?oh=57ecf820418eb1d807fcc64d21b5536c&oe=5A6214FC
似係鍛出黎再車返d位wor
呢隻就係傳說中既viper 16a2身?

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-11-2017 08:46 PM 發表

似係鍛出黎再車返d位wor
呢隻就係傳說中既viper 16a2身?
冇錯

發新話題