發新話題

[Viper Tech] Viper M16A2

引用:
原帖由 rYaN 於 15-11-2017 20:43 發表
你係咪想要姐
?oh=57ecf820418eb1d807fcc64d21b5536c&oe=5A6214FC
係味上下身都係傳說中做法先

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-11-2017 20:46 發表

似係鍛出黎再車返d位wor
呢隻就係傳說中既viper 16a2身?
今次個上身似係認真制法連d細節位都有埋
買現成平過自己開模今次好有可能都係。。

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2017 23:09 發表

今次個上身似係認真制法連d細節位都有埋
買現成平過自己開模今次好有可能都係。。
你意思買真粗胚再車?

回覆 33# 的帖子

印象中見過本地都有人賣未cnc既真杯幾舊水  個邊要咁做更加易,今次個上身同上次個唔一樣係跟足哂細節, 佢dxm177膠手托照睇其實似豬Pd現成件, 如果唔係量產得幾十隻我估有呢個可能未定,始終呢d冷門型號又咁既價錢自己開模做幾百支一批,市場未必消化到,
你見咁多年有幾多人討論同貼圖都知冷門到不得了

對呢打M16 好有興趣

想問問個body 身呢個marking 係咩時期定唔係軍版? 見美國流通市場賣係呢個marking.
因為唔係印 "Property of U.S. Govt"

謝謝

引用:
原帖由 Gin 於 16-11-2017 08:09 AM 發表
對呢打M16 好有興趣

想問問個body 身呢個marking 係咩時期定唔係軍版? 見美國流通市場賣係呢個marking.
因為唔係印 "Property of U.S. Govt"

謝謝
印咩唔難既…最緊要個身做得似

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2017 11:05 PM 發表
當然啦
係味上下身都係傳說中做法先
當然啦

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2017 00:23 發表
印象中見過本地都有人賣未cnc既真杯幾舊水  個邊要咁做更加易,今次個上身同上次個唔一樣係跟足哂細節, 佢dxm177膠手托照睇其實似豬Pd現成件, 如果唔係量產得幾十隻我估有呢個可能未定,始終呢d冷門型號又咁既價錢自 ...
外國成品上身都係500hkd
粗胚應該唔值咩錢
係入唔入到既問題

回覆 38# 的帖子

好似20~30美金一個上身or下身  用呢個方法行cnc玩具內部就無敵

回覆 37# 的帖子

冇得頂

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2017 20:04 發表
好似20~30美金一個上身or下身  用呢個方法行cnc玩具內部就無敵
又平 detail又足數

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-11-2017 08:17 PM 發表

又平 detail又足數
買隻黎試下啦

引用:
原帖由 rYaN 於 17-11-2017 00:44 發表

買隻黎試下啦
講呢d  有g code 有機就有得傾

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2017 01:03 AM 發表

講呢d  有g code 有機就有得傾
有好多美國佬都係手鑼既咋

回覆 41# 的帖子

除左槍管,集齊珍數外觀件成支"珍數"無誤
有現成做好內部賣先算

發新話題