發新話題

[others] Umarex拎到Glock既license

incoming!!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

看來又是VFC OEM...

引用:
原帖由 Ben_9413 於 22-9-2017 19:02 發表

角落  自己個股價都冧緊

支Gen5l市場反應o吾理想
maybe glock 46 先係real gen 5:

http://www.recoilweb.com/brand-new-shiny-glock-46-129623.html
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Opica 於 27-9-2017 11:20 發表
看來又是VFC OEM...
我玩VFC D手槍玩到有偏見
我開始覺得Glock 可能WE代工重好
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

熱切期待!!!!!

full size, full marking, fully licensed, 可換grip plate, 可上rmr, 彈道正常, 大廠代工之 Gen4....

...

...手拉雞

引用:
原帖由 horenhim 於 2017-9-27 12:23 發表

maybe glock 46 先係real gen 5:

http://www.recoilweb.com/brand-new-shiny-glock-46-129623.html
Rotating lock...無乜新意, 依家 tiling  action 又o吾係o吾準

ps. 偏見 x2

「槍地獄」賣晒d 謎版 Glock 好耐喇……
引用:
原帖由 Ben_9413 於 22-9-2017 18:23 發表
槍地獄點散D...餘貨0尼

大家覺得會有full marking?

呢枝 Gen4 係咪氣槍?佢係美國版 full-marking !

好彩冇U仔個名字在支Glock處! 如果唔咪我就買唔落手啦!

引用:
原帖由 rho837 於 28-9-2017 19:10 發表
好彩冇U仔個名字在支Glock處! 如果唔咪我就買唔落手啦!
整個6mm都係死

引用:
原帖由 hykenny 於 2017-9-28 19:26 發表

整個6mm都係死
一貫技倆搵勇士衝第一水亞洲版full marking

哇小~~~~~
捱你幾舊水都仲係玩具刻字,仲放係啲咁冇得救既西位
不如玩無印自己俾幾舊刻好過
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

其實咪又係VFZ....

引用:
原帖由 sharpshooterhk 於 28-9-2017 16:12 發表
大家覺得會有full marking?

?oh=868f55898e96855c292a56ce3e1b8ad2&oe=5A4BEAC3
要full marking駛Q等拉神咩
呢D做神運動既野
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題