發新話題

美國警察咁樣做野

不是踩不踩英、美、法、德,以至全世界的問題,而在態度。
你講嘢寸我就一直都知,但係就係呢個台灣Post令我覺得你跟本不是人。
佢當初可能只係一句無心之失,而我就只是吃花生搭一句嘴,你就開始瘋狂攻擊,我認為我們之間必須有一個了結。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:06 發表

仲有,我鍾意出乜post須要問準你才出得嗎?
係睇返紀綠,你出踩大陸既post我甚小搭咀,
那為何我出踩美國既post你就要橫加干擾?
究竟是誰挑起爭端先?你答答我....
究竟世界上還有神嗎?

JBL兄在隔離台分享都要俾人追擊

咁係咪玩?你想點玩法?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:16 發表

我在文中以答得你很清楚了,
先撩者賤,打死無恕嘛!
你同佢一唱一和入黎踩場我理得你地識唔識?
總之我仲洗同係地客氣???
如果唔係講粗口會比人罰我燒你數溥好耐矣!!!
我仲要同你講修養???
你訓醒未.......???
究竟世界上還有神嗎?

兩位

好肉酸o阿

君子和而不同不可以嗎?

我講過,我哋之間必須有一個了斷。
你想燒我數簿吖嘛,好。約個時間燒飽佢囉。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:23 發表

你沉不住氣了.......哈!
究竟世界上還有神嗎?

我而家就企咗上個台度等緊你,點?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:27 發表

當然可以,但對方家下落唔到台,要想囉返過尾彩喎!咁點算...?
究竟世界上還有神嗎?

咁驚青呀?我以為你好威威,原來係好驚驚。
失覺哂喎,哈哈哈哈!
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:35 發表

了斷???了斷乜野???
家下黑社會講數牙?
你係女牙?約我出黎?
你唔好比我捉到你有恐嚇留言或pm我呀!
我馬上報警呀!
我家下巧驚驚呀!你講多d喇大隻廣!
睇下最尾你死定我死?我存晒檔喇!
你 ...
究竟世界上還有神嗎?

你笠水就笠水喇。
點呀,出唔出嚟打邊爐呀?講喇?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:46 發表

條.......你自已無料扮四絛就全cgf都知啦,仲想係我面前扮勁!
一聽到話報警就淨係識哈哈哈以笑庶醜,收皮啦小職員.......
究竟世界上還有神嗎?

發新話題