發新話題

[WE] WE將推出G3 GBB

好彩免疫

PSG-1有望!

1 個讚好! TOP

想要msg90係咪好過份
Btw原味g3都正 可以扮民兵

出gbb既話, 就可以整到g3a4
唔洗考慮個尾托放電

引用:
原帖由 Dardoman 於 28-10-2017 13:30 發表
正!咁先係嘛!

G3系的匣夠大,希望PSG1 的有效射程有50米(彈道直計),最遠射到70至80米!

咁就可以買支好鏡放喺佢身上!

呢個config都幾靚!

https://i.pinimg.com/236x/bf/66/d9/bf66d944156341 ...
換下膠定個管set下密氣 有可能的

我等G3SG1

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-10-2017 11:51 發表
想要msg90係咪好過份
Btw原味g3都正 可以扮民兵
軍版一定係msg90,以前aeg個個diy如果我們真係出比十個

引用:
原帖由 gainax 於 28-10-2017 15:03 發表

軍版一定係msg90,以前aeg個個diy如果我們真係出比十個
Ral8000 G3 dmr都好正

搭單問下,WE而家兩支7.62GBB(M14,scar H)既彈匣能否互通? 又有冇機會兼容G3?
小弟斷估唔可能性不高,求搏一搏問下
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 MG-42 於 29-10-2017 01:40 發表
但連射好慢... 慢過M2 .50 ... 應該得350-400rpm點攪
Prototype黎姐
Btw we mp5都好慢 唔知佢咩design搞到咁慢
另外佢枝g3好似有3連發?真槍有冇ga?

引用:
原帖由 暈又暈 於 29-10-2017 01:13 發表
搭單問下,WE而家兩支7.62GBB(M14,scar H)既彈匣能否互通? 又有冇機會兼容G3?
小弟斷估唔可能性不高,求搏一搏問下
我估大家槍身構造唔同,無可能互通卦.

發新話題