30 12
發新話題

[others] 唔明點解老虎仲可以生存到

試過去佢度買野幾次
都係上網ORDER去到先比錢
通常都要過2~3日先有得拎, 不過服務都OK

PS: 佢個網真係好Q慢!
PS2: 去佢度真係好唔就腳!
今晚打老虎

好彩師兄提點, 立即unbookmark 佢先

EHO試過T111試過
係REDW未試過

香港網店都係廢D 外國個D唔會
有D直情即時電腦答你無貨

引用:
原帖由 marco91919 於 31-10-2017 11:03 發表
EHO試過T111試過
係REDW未試過

香港網店都係廢D 外國個D唔會
有D直情即時電腦答你無貨
REDW 買過幾次, 反而又幾好, 有貨就有貨, 無貨就無貨, 唔會呃住先.
寄貨又快手, 無乜鑊氣

引用:
原帖由 pbay 於 2017-10-31 14:05 發表

REDW 買過幾次, 反而又幾好, 有貨就有貨, 無貨就無貨, 唔會呃住先.
寄貨又快手, 無乜鑊氣
狼你當佢係外國公司就得

引用:
原帖由 來自星星的猩猩 於 2017-10-31 14:47 發表
hobbyking開頭逼人用ems 20usd話2日內到貨 之後我等足一星期冇回音。 之後問佢到底出貨未 未就refund
之後佢就話唔會refund 我就paypad refund佢佢 最後一個月後順記件貨寄到 之後我直接話一早refund左

由此可見 ...
好似聽你講過

引用:
原帖由 loveless 於 30-10-2017 19:19 發表
通常做法
Payment Method
------------------------------------------------------
Cash on self pack-up
哦,以前冇幫襯過, 唔知有咁既 option, 以為落柯打就要馬上磅水,冇貨先至搞 refund. 如果收貨時至俾钱都 OK 既.

當年同佢買支AxS shotgun,價錢比出面店鋪平,
我就選擇上佢公司取貨先比錢.件貨無問題.試果支co2無收我錢.
只是..1:員工對此玩具槍無認識.
2:正如大家所說,地點唔就腳,以我為例.
來回時間都要差不多3個小時.(坐巴士)
再加試槍時間,支槍無事就好D.唔係就煩.又耐D.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2017-11-1 11:13 發表
當年同佢買支AxS shotgun,價錢比出面店鋪平,
我就選擇上佢公司取貨先比錢.件貨無問題.試果支co2無收我錢.
只是..1:員工對此玩具槍無認識.
2:正如大家所說,地點唔就腳,以我為例.
來回時間都要差不多3個小 ...
CS唔熟槍,反而坐office入面ge就識

佢咁近鑽石山地鐵站, 都唔算唔就腳, 何B 同古代就真係唔就腳啦, 夏天去好惡頂.

引用:
原帖由 walther 於 2017-11-1 11:23 發表
佢咁近鑽石山地鐵站, 都唔算唔就腳, 何B 同古代就真係唔就腳啦, 夏天去好惡頂.
大友街夏天焗到喊,秋冬天就大風吹

30 12
發新話題