發新話題

零票房?!

零票房?!

無票房可能是口味不符,很多文藝片票房都損手爛腳啦,不一定是爛呀。。。

其實我係好希望依個主題帖會係零回應。

2 個讚好! TOP

唔係爛片,亦唔係佳作
個人覺得滿口仁義道德並唔會令一個只係出黎撈既人變得偉大

咁你咪輸咗囉。佢出Post,一係出自FB的「歷史長河」,一字不改地照搬,又唔寫出處。唔知就真係以為係佢寫;出新槍Post,一係出自Charlie Lin,一係出自XX開心聯盟,又係唔寫出處。
引用:
原帖由 reniless 於 4-11-2017 21:21 發表
其實我係好希望依個主題帖會係零回應。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 4-11-2017 21:22 發表
唔係爛片,亦唔係佳作
個人覺得滿口仁義道德並唔會令一個只係出黎撈既人變得偉大
我相信大部份需要食飯嘅人類,都係要出嚟撈先有飯食。比起滿口仁義道德,我更鄙視為咗搵食而滿口歪理嘅人類。
PS:唔係指笠兄你

得幾間院上,又無字派做票包場'係咁上下,但又一定唔會零票房既

引用:
原帖由 rex12781 於 4-11-2017 21:47 發表

我相信大部份需要食飯既人類,都係要出黎撈先有飯食。比起滿口仁義道德,我更鄙視為咗搵食而滿口歪理既人類。
PS:唔係指笠兄你
但細佬又的確要靠滿口歪理去搵食
最鄙視我係我

嚇得我!仲以為講緊呢套。。。。!

Happy Shooting!

附件

5-11-2017 00:03

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 JBL 於 2017-11-4 20:40 發表
以後睇下仲有無人敢拍(爛)港產片.......

?oh=02253b18328d7585ba206993856f110c&oe=5AAC9BF9
其實o尼間戲院o係邊...

利申: 元天屯街坊

杜汶澤 唔出奇

拍親都係低俗垃圾戲

要睇都睇 常在你左右

引用:
原帖由 type38 於 5-11-2017 01:03 發表
杜汶澤 唔出奇

拍親都係低俗垃圾戲

06年衣沙貝拉比較例外

尼個post 令我諗起尼幅圖

零票房 vs 場場爆滿但冇人坐

1 個讚好! TOP

發新話題