29 12
發新話題

[others] 4倍鏡前裝全息究竟有沒有用?

4倍鏡前裝全息究竟有沒有用?

見上網d人砌槍相 同一條魚骨前面裝全息 後面1-4倍火車頭
轉左去四倍支全息個準星仲見唔見到

引用:
原帖由 devilx105 於 2017-11-16 12:24 發表
你肯定係火車頭而唔係「波羅」鏡?

點解會睇唔到 ?

引用:
原帖由 devilx105 於 2017-11-16 12:24 發表
仲有個個係紅點,唔係準星

依個setup早幾年成日見,依家少啲

引用:
原帖由 紗夢 於 2017-11-16 13:00 發表
真係未見過咁樣玩

引用:
原帖由 紗夢 於 16-11-2017 13:00 發表
acog 本身應該有紅點吧...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 紗夢 於 16-11-2017 13:00 發表
呢個係 Netflix Miami Swat 套戲入面既鏡頭, 入面果個係演員, 呢個古怪 set up 已經係外國淪為笑柄, 有冇留意個人對眼既位置 ? 佢根本就唔係用緊個 Acog / Eotech 去瞄

引用:
原帖由 walther 於 16-11-2017 13:13 發表

呢個係 Netflix Miami Swat 套戲入面既鏡頭, 入面果個係演員, 呢個古怪 set up 已經係外國淪為笑柄, 有冇留意個人對眼既位置 ? 佢根本就唔係用緊個 Acog / Eotech 去瞄
貢大抽IRON 西
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我估呢個 set up 對 copy Acog 同 Eotech 係有用, 可以互相 check 下粒紅點有冇走位. 四倍十字鏡 + 全息有異曲同工之妙

其實玩具槍最緊要係型 , 有冇用有咩所謂

唔知係劇照,總之以前係有見過,張Swat圖只係臨時search
黎示意
咁可能依個setup全部都係劇照吧

依張就唔知係咪wargame友

十分認同呢句..玩具槍最緊要係型.. Thx for sharing.

最先出現應該係響阿富汗Socom 有人開始將M68/ M2 裝在ACOG之前.
道理應該係從暗位瞄返去光位時, 佢地會著M68...

戰場智慧...
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

29 12
發新話題