發新話題

MARUI MICRO PRO SIGHT 手槍紅點鏡簡介

MARUI MICRO PRO SIGHT係用DOCTER數MOUNT加上自家方形對位柱
小弟改了MARUI GLOCK MOUNT裝了SIGHTMARK & 防彈膠片

附件

7-1-2019 13:15

引用:
原帖由 ayaka 於 2019-1-7 01:15 PM 發表
MARUI MICRO PRO SIGHT係用DOCTER數MOUNT加上自家方形對位柱
小弟改了MARUI GLOCK MOUNT裝了SIGHTMARK & 防彈膠片
原來docter 數岩裝
感謝師兄,我要出手了

姐係我買docter mount就裝到marui 鏡

,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 7-1-2019 18:02 發表

原來docter 數岩裝
感謝師兄,我要出手了

姐係我買docter mount就裝到marui 鏡
YES, 但馬記鏡底下4隻角無對位窿, 買MOUNT時要留意下, 或番來自己執走柱仔

回覆 76# 的帖子

我都係襯呢支Inforce APLC 靚仔

引用:
原帖由 BLSK 於 7-1-2019 19:07 發表
我都係襯呢支Inforce APLC 靚仔
我買國貨Olight或NEX好過,打幾下支APL自己飛pin......永糕正品Inforce買四支衰三支,得最古董支9VX係冇病冇痛......

引用:
原帖由 ayaka 於 2019-1-7 06:41 PM 發表

YES, 但馬記鏡底下4隻角無對位窿, 買MOUNT時要留意下, 或番來自己執走柱仔
感謝大大支援
我睇中隻mount 係鋁料應該執得輕鬆d
,應

咩係doctor數? 想學野 有枝m&p9l

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 2019-1-7 08:49 PM 發表
咩係doctor數? 想學野 有枝m&p9l
https://outerimpact.com/shop/red ... xdm-xds-pistol-m-r/

姐係唔同既 Mount pattern
Info for u sir
,應

回覆 80# 的帖子

我唔捨得實戰唔知 驚中槍會爆玻璃
不過呢支係上螺絲喎,玩具都會甩?

引用:
原帖由 BLSK 於 7-1-2019 22:03 發表
我唔捨得實戰唔知 驚中槍會爆玻璃
不過呢支係上螺絲喎,玩具都會甩?
APL兩邊開關掣都係用pin固定,我裝上支我們XDM打幾鎗就左邊掣飛pin然後散左,好在砌得番埋。

APL真野黎架,上氣鎗都可以震到飛pin咁上真鐵咪自爆?Inforce真品衰過玩具,偏偏馬老二擺明係玩具但實際質素仲好過平價真品.....

引用:
原帖由 EF66-1192 於 7-1-2019 20:57 發表

https://outerimpact.com/shop/red ... xdm-xds-pistol-m-r/

姐係唔同既 Mount pattern
Info for u sir
thanks
仲想問下邊隻鏡係可以上到m&p9l?
我有隻copy trijicon 係唔啱位

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-1-2019 22:05 發表

APL兩邊開關掣都係用pin固定,我裝上支我們XDM打幾鎗就左邊掣飛pin然後散左,好在砌得番埋。

APL真野黎架,上氣鎗都可以震到飛pin咁上真鐵咪自爆?Inforce真品衰過玩具,偏偏馬老二擺明係玩具但實際質素仲好過 ...
咁差...
我只有APLC, 制的PIN只可由上面打入, 裝上了GLOCK會比下身檔住, 應唔會震到甩PIN

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 8-1-2019 03:09 發表

thanks
仲想問下邊隻鏡係可以上到m&p9l?
我有隻copy trijicon 係唔啱位
MP9L塊PLATE有四方對位柱, 執走對位柱應可上DOCTER MOUNT PATTERN的鏡

引用:
原帖由 ayaka 於 8-1-2019 12:05 發表

MP9L塊PLATE有四方對位柱, 執走對位柱應可上DOCTER MOUNT PATTERN的鏡
thank you

其實手痕買左馬記紅點
想問下點zero

發新話題