29 12
發新話題

[others] 國內小比例全內構沙鷹

國內小比例全內構沙鷹

國內最近出的。全內構抛彈,連槍機旋轉開閉鎖都做出來了,彈有3種選擇,一體彈,分體彈和分體帶字.大嘢細咗好好玩

附件

11-12-2017 15:44

2 個讚好! TOP

點解唔做枝 1:1 出嚟 ?

引用:
原帖由 walther 於 11-12-2017 15:51 發表
點解唔做枝 1:1 出嚟 ?
國內係不容1:1仿真鎗呢樣東西

國內指美國定大陸?

如果係Miniture Firearms!  真鐡 ! 打得死人呀咼!

好嘢來呀咼!

好N貴!

如果係大陸造Miniture Dummy Modelgun! 正呀! How much?

引用:
原帖由 RCman 於 11-12-2017 15:53 發表

國內係不容1:1仿真鎗呢樣東西
咁地獄枝全鋼黑星點計 ? 佢話係大六做架喎

引用:
原帖由 walther 於 11-12-2017 15:59 發表

咁地獄枝全鋼黑星點計 ? 佢話係大六做架喎
好多氣鎗都係大陸做,但唔可能係大陸直接買到

引用:
原帖由 RCman 於 11-12-2017 16:00 發表

好多氣鎗都係大陸做,但唔可能係大陸直接買到
咁呢枝槍都可以咁家嘛, 點會係唔做 1:1 既理由.

引用:
原帖由 新手一隻 於 11-12-2017 16:08 發表

乜嘢國家出口同內銷都係兩回事。
世界上咁多兵工廠,唔通整完啲飛機大炮又俾你隨便買返屋企咩。
呢枝冇話內銷喎

回覆 11# 的帖子

唔系淘宝支,是尼支。https://www.youtube.com/watch?v=kwfVZ65OPqM

29 12
發新話題