發新話題

戰狼係Marui贊助 ???

愛祖國,用國貨,應該同 RS 合作,大把五六式、AK、97式、SVD可供使用。

一睇枝ak,應該不會是 marui的吧

開槍畫面都睇到內管就窄喇...
究竟世界上還有神嗎?

如果要像真
咁一向標榜像真果間台灣廠呢?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

原來套戲用左咁多馬記槍,
真係中日友好

其實有乜問題...

引用:
原帖由 48191 於 28-12-2017 06:58 發表
開槍畫面都睇到內管就窄喇...
如果冇記錯,好似係P226見到內管

引用:
原帖由 新手一隻 於 28-12-2017 14:21 發表

AEG唔代表係馬記,馬記亦冇話自己有提供道具。
要估的話國狗比較易搵,不過齣戲我未睇唔可以講啲乜。

不過用玩具槍拍戲唔係乜嘢新鮮嘢,求其吧。
用玩具槍拍戲唔係問題, 但用日本玩具槍就政治不正確喇.

咁又好似扯遠咗少少。
引用:
原帖由 pbay 於 28-12-2017 17:26 發表

究竟世界上還有神嗎?

呢啲咪Budget control囉!一支Marui膠槍今時今日值幾錢呢?就算唔係Marui,G&P電槍都平,Marking 遠睇呃到人,係咪?
引用:
原帖由 暈又暈 於 28-12-2017 13:37 發表
如果要像真
咁一向標榜像真果間台灣廠呢?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 pbay 於 2017-12-28 17:26 發表

拍戲一街日本車, 美國電腦, 又如何

可不可以不要什麼都扯到政治層面

引用:
原帖由 JBL 於 28-12-2017 17:57 發表

你咁反中但日日飲東江水夠政冶不正確喇,又唔見你笑下自已?
水係地球上珍貴資源,唔係人為製造
你唔好話你呼吸緊果淡氣都係由大陸吹過尼?

發新話題