發新話題

[NEW] KA Python 357

好肉酸 有迷版既話先諗
無marking都可以自己加 搞到咁既鳥樣真係 300蚊都要諗下

引用:
原帖由 pbay 於 19-1-2018 14:27 發表

向好果方面諗 :
搵間友好副廠出補品 --- 成個槍咀換左佢, 搞掂
我估呢枝野都1k 仲要換枝外管都唔少錢
出polish鋁身就話 入殻應該唔會有鋼身
另外呢枝野仲有兩個問題 1個之前有人講個grip就co2位長左 2係內管冇定管 打出去幾米粒彈就唔知去左邊

kwa都話會出 但以佢一般既慣例 一係3 5 7年後 一係直接唔出

Grip果到都算 但marking位成份車走真係接受唔到

引用:
原帖由 48191 於 24-2-2018 00:01 發表
改了外型的Colt Python 357,還算是Python 357嗎?
如果kwa真係出 佢呢枝真係搵鬼買
Kwa果時講打gas有hop up

Ka果枝有師兄買到 管都冇定到
We黎緊都好似會出s&w m19/29 希望會出埋python

引用:
原帖由 romechung 於 24-2-2018 16:04 發表

買到原裝個支?
呢到有個師兄用自己方式係歐洲買左枝

https://www.youtube.com/watch?v=7TDbs3t6VDU
個輪出左黎仲扣到雞既

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-2-2018 11:35 發表

我諗係構造上,同S&W有分別,(一個順時針轉,一個逆時針轉).
我有兩支colt左輪cap槍,都是個輪出左黎仲扣到雞.
原來係我大鄉里

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-2-2018 23:23 發表

請C Hing多多指教.
我得兩枝國際s&w 所以我以爲個輪出左黎會扣唔到
諗諗下colt輪結構係唔同的 所以ka可能係做岩

如果有廠造kit都照殺

其實佢出kit出枝管同個蓋(馬仔marking塊野) 都已經好接近了
當然最好就取消槍管個pin位 好似真野咁摟上去
改用8g 樽仔 咁隻柄應該同真鐵差唔多長

引用:
原帖由 Dave 於 17-1-2020 22:50 發表
見到刻字版上市,平均比普通版貴二百餘三百元HKD。

另外見到銀色開始發市,這網店影到偏黃,但看KA 官網應該是正常銀色,不過不是鏡面,是普通亮銀色。

30 ...
唔知係鍍定油黎呢?
如果做到dw715咁已經好好了

引用:
原帖由 Dave 於 19-1-2020 12:37 發表

傳說是電度銀色。

長版應該晚一點出。KA 這批MARKING 貨應該是交正保護費的。

實物如圖

都幾靚仔
只係台灣有講過呢枝野唔耐打 金屬料唔多掂

發新話題