24 12
發新話題

[others] 香港靶道?

香港靶道?

最近想拎枝長火歸零,奈何有靶道嘅場都執得7788,所以想係度問下宜家仲有邊度有靶道可以租到?

同埋有間嘢話有靶道,不過佢email唔valid,send唔到嘢俾佢,電話又無人聽lol
有無師兄去過或者知詳情?
http://www.taskforce.hk/?article-23.html

Thx

email唔valid,send唔到嘢俾佢,電話又無人聽lol
咁做生意都得, 不如直接上佢度問問.

會唔會已經摺左,只係網頁未失效?

永濟6樓好似有條靶道, 你可以打去問下.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

回覆 3# 的帖子

唔似執左,反而似新開,因為佢賽事果頁寫2018

回覆 4# 的帖子

果間係氣槍鋪嚟?

引用:
原帖由 Keithlai 於 2018-1-20 20:59 發表
果間係氣槍鋪嚟?
係.
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 Keithlai 於 2018-1-20 20:58 發表
唔似執左,反而似新開,因為佢賽事果頁寫2018
我覺得佢似 agent 多啲.

回覆 1# 的帖子

葵興CQB場有30米電動靶道

引用:
原帖由 icevenus 於 21-1-2018 11:40 發表
葵興CQB場有30米電動靶道
我估好多C Hing都想知道,可否暗示下,正確位置和店名呢? Thx for sharing.

葵榮路任合興?
引用:
原帖由 kornhill401 於 21-1-2018 14:18 發表

我估好多C Hing都想知道,可否暗示下,正確位置和店名呢? Thx for sharing.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Keithlai 於 20-1-2018 03:34 發表
最近想拎枝長火歸零,奈何有靶道嘅場都執得7788,所以想係度問下宜家仲有邊度有靶道可以租到?

同埋有間嘢話有靶道,不過佢email唔valid,send唔到嘢俾佢,電話又無人聽lol
有無師兄去過或者 ...
呢個網站好有可疑,仲有佢 D 產品標價貴街價幾倍

附件

Screen Shot 2018-01-21 at 4.16.50 PM.png (173.97 KB)

21-1-2018 16:17

Screen Shot 2018-01-21 at 4.16.50 PM.png

回覆 9# 的帖子

有興趣想知 或者可以pm講?thx

回覆 12# 的帖子

價貴就可能想揾水魚 用人地張相就真係奇奇怪怪 仲有最神奇係佢個地址

好可疑

好有早排類似「扣關貨平售」o個種感覺

24 12
發新話題