45 123
發新話題

[others] 後生仔,你地見過未∼

後生仔,你地見過未∼

超級古董,當年0既神兵利器都係靠佢地先打得出

附件

21-2-2018 20:29

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

馬記AEG年代前產物, 以前多野玩D

懷舊post

引用:
原帖由 gtoray 於 21-2-2018 20:46 發表
懷舊post
近期少出post, 掘啲老嘢出嚟曬太陽

引用:
原帖由 新手一隻 於 21-2-2018 20:31 發表
呢幾件嘢應該老過小弟,師兄可否分享多啲當年事?
其實呢幾件嘢,我只用過其中一樣打game,等其他前輩解說好過啦

謝Jacko版主分享😘。

Exemplo ducemus
[img][/img]

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jacko 於 21-2-2018 20:29 發表
超級古董,當年0既神兵利器都係靠佢地先打得出
咩。。。泥架。。。

引用:
原帖由 marcooo 於 21-2-2018 21:27 發表
TM 1991

https://www.youtube.com/watch?v=j6rt5WCQSc4
正是∼不過廣告有啲唔公平,第二個用L85嗰個只係輸在唔夠彈匣

引用:
原帖由 Tango1997 於 21-2-2018 21:36 發表

咩。。。泥架。。。
玩水槍用嘅

哇勁...歷史文物
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

呢幾件野.... 肯定老過小弟....

細個冇錢買呢尐罐,都係就咁拖雪種罐,仲記得有分12,22,502

二十幾年前D C兄插住喉玩m16

45 123
發新話題